cover image
Egyéb

Nekem a vízilabda – Szabó Ádám

2021. június 18. 8:28

Interjúsorozatunkban közismert személyiségeket kérdezünk a vízilabdához fűződő viszonyukról. Tizenkettedik vendégünk Szabó Ádám énekes, zenész.

Az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutató műsorában ismerte meg az ország (éppen 10 évvel ezelőtt), a „harmonikás srác" azonban azóta már megannyi arcát megmutatta, elég csak annyit mondanunk róla: kiváló hangja van, és remek, sokoldalú előadó. Ezt bizonyította a Sztárban sztár című műsorban, amit meg is nyert.

Szabó Ádám a múlt héten ünnepelte 29. születésnapját, korábban focizott (egyesületben is, de végül mérlegelt), és azt mondja, nagyon tiszteli a vízilabdázókat, akik méltán büszkeségei Magyarországnak.

„Alapvetően focimániás vagyok, de a nagyobb világesemények alkalmával követem a vízilabdát is. Az olimpiát például mindig figyelemmel követem, és mivel a vízilabdát egy nagyon izgalmas sportágnak tartom, nézem is a meccseket ilyenkor" - fogalmazott Szabó Ádám.

„Ha tengerpartra megyünk, a tesóimmal szoktunk dobálózni vízilabdakapura, az is mindig nagy élményt jelent. Meccset még nem játszottam, de azért kipróbálnám, kíváncsi vagyok, mennyi ideig bírnék a felszínen maradni. Minden elismerésem a vízilabdázóknak, mert ez egy olyan sportág, ami hatalmas fizikai igénybevételt követel, megdolgozza az embert. Nem véletlen, hogy elismert sport idehaza, hiszen fantasztikus eredményeink vannak."

A kérdésre, miszerint van-e pólós jó ismerőse, igen a válasz:

„A Nagy Duett című műsorban ismertem meg Fodor Rajmundot, énekestársamat úgymond, bár ő nem biztos, hogy így mutatkozna be... Viszont nagyon igyekezett, és nagyon jó fej volt, mondhatom, hogy sikerült baráti viszonyt kialakítanunk, tartjuk a kapcsolatot. Ő is olyan arca a magyar vízilabdának, akit mindenki ismert és szerintem mindenki kedvel is. A vízilabdások tényleg büszkeségei ennek az országnak."

Ami a nyarat és az újrakezdést illeti:

„Szerencsére most jönnek a telefonok, megindult valami, ami eddig nem indulhatott meg a COVID miatt. Ez nagyon boldoggá tesz, mi előadóművészek is kikecmereghetünk a gödörből. Hasonlóan a sportolókhoz egyébként, hiszen nekik os nagyobb mozgásterük van. Várom a nyár további részét. Természetesen az olimpiát is követem majd, ahogy hazaérek, az lesz az első, hogy bekapcsolom a tévét. Nagyszerű érzés, hogy a magyar sportolókért lehet szurkolni, akik szívvel-lélekkel küzdenek. Sok sikert kívánok nekik Tokióban" - tette hozzá Szabó Ádám.
 
Sorozatunk korábbi interjúi:

Nekem a vízilabda - Aranyosi Péter
Nekem a vízilabda - Lovász László
Nekem a vízilabda - Miklósa Erika
Nekem a vízilabda - Marco Rossi
Nekem a vízilabda - Hirtling István
Nekem a vízilabda - Berkesi Judit
Nekem a vízilabda - Laklóth Aladár
Nekem a vízilabda - Hajas László
Nekem a vízilabda - Fülöp László
Nekem a vízilabda - Miller Dávid
Nekem a vízilabda - Trokán Nóra

Vízilabda hírek
nekem a vízilabda