Egyetemi Vízilabda Bajnokság - 11 csapat száll harcba

2019. április 20. 09:25

Április 26-27-én a Tüske-uszodában kerül megrendezésre az Egyetemi Vízilabda Bajnokság, melyre 11 felsőoktatási intézmény nevezett. A színes programokkal tarkított, kétnapos eseményre a belépés ingyenes.

Idén is megrendezésre kerül a Magyar Egyetemi és Főiskolás Országos Vízilabda Bajnokság a fővárosban, melynek április 26-27-én a Tüske-uszoda ad otthont.

A megméretésre 11 felsőoktatási intézmény jelentkezett, köztük a Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, az Eszterházy Károly Egyetem, a Miskolci Egyetem, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem valamint a Testnevelési Egyetem.
 
A kétnapos küzdelemsorozat színes programokkal, koncertekkel, egyetemi cheerleader versennyel, valamint gamer (e-sport) bajnoksággal várja az érdeklődőket. A belépés ingyenes!BENU MK-sorsolás, 2020.07.10. (Fotók: Derencsényi István/MVLSZ)
FTC-Vasas edzőmeccs, 2020.07.08. (Fotók: Dobos Sándor/MVLSZ)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok