Szivós Márton: Picivel pihentebbek leszünk

2013. október 29. 15:42

A Szolnokkal játszik rangadót a Szeged a férfibajnokság vasárnapi játéknapján.

A tavalyi szezonban nagy meglepetésre az alapszakaszban remeklő Szeged alulmaradt a Szolnokkal szemben a bajnoki elődöntőben, így nem jutott döntőbe. A szegediek „csak” harmadikak lettek a bajnokságban, most ennél többre vágynak, a hosszú út egyik állomása lesz a Bajnokok Ligájában a Primorje Rijekával a főtábláért folyó párharc első meccsén 10-10-es döntetlent játszó Szolnok elleni bajnoki.

Szivós Márton (Fotó: Facebook/Szeged)

A szegediek sajtótájékoztatót tartottak kedden a meccs kapcsán. Vincze Balázs elmondta, hogy az erőnléti edzésekre fókuszáltak az elmúlt napokban, hiszen most jönnek a csapat komoly meccsei, és ezt bírni kell, az akkumulátorokat feltöltötték.

Szivós Márton a csapat Facebook-oldalának a következőket mondta: „Azt gondolom, jó formában vagyunk. Nyilván az eddigi ellenfelek, akikkel játszottunk, nem Szolnok-szintű csapatok voltak. Hétvégén minden kiderül. Fizikálisan mind a két csapat jól fel van készítve, talán mi egy picivel pihentebbek lehetünk, hiszen nem játszunk a nemzetközi kupában. Nagyon fontos szerepe lesz a taktikának, de ezen kívül még az is, hogy itthon hazai pályán mennyire tudjuk az akaratunkat ráerőltetni a Szolnokra.”

Fontos tudnivaló a szegediek számára, hogy a meccsre 400 főt engedhetnek be. A találkozót vasárnap 13 órakor kezdik, a Digi Sport 2 élő közvetítése mellett.Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:00

E.ON Férfi OB I

FTC PQS Waterpolo - PannErgy-MVLC

2016. nov. 02. 16:00

Konrád János síremlék
Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok