Személyi változások a bizottságokban

2018. október 16. 20:01

A Magyar Vízilabda Szövetség elnöksége személyi kérdésekben döntött a hétfő ülésén. Eszerint visszahívta dr. Marosvári Attilát a Versenyfelügyeleti Bizottság, illetve az Igazolási és Átigazolási Bizottság elnöki-, Mucskai Pétert a Versenyfelügyeleti Bizottság titkári-, Székely Balázst a Játékvezető Bizottság elnöki-, Molnár Pétert az Ellenőri Bizottság elnöki tisztségéből.

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke köszönetét fejezte ki a korábbi tisztségviselők munkájáért, mint elmondta, az elnöki programban vállalt feladatok megvalósítása miatt volt szükség a személyi változásokra, amelyet az MVLSZ elnöksége is támogatott.

Az elnökség jóváhagyásával az új tisztségviselőket is megválasztották: dr. Ugrin Tamás a Versenyfelügyeleti Bizottság elnöke, Fodor Rajmund ezen bizottság titkára lett, dr. Bényi Szabolcsot nevezték ki az Igazolási és Átigazolási Bizottság elnökének, míg dr. Fekete Balázs a Játékvezető Bizottság-, Subasitz Mihály pedig az Ellenőri Bizottság elnöki teendőit látja el a jövőben.E.ON Férfi OB I

A-HID OSC ÚJBUDA - FTC-Telekom

2019. ápr. 27. 19:00

Medencén kívül, 2019.04.18. (Fotók: Madar Dávid)
FTC-Pro Recco, férfi BL, 2019.04.13. (Fotók: Madar Dávid)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok