Szövetség

Közlemény az MVLSZ 2018. évi rendkívüli közgyűléséről

2018. szeptember 11. 23:04

Ezúton értesítjük tagszervezeteinket, a Magyar Vízilabda Szövetség 2018. évi rendkívüli közgyűléséről.

A Magyar Vízilabda Szövetség (székhelye: 1138, Budapest, Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda) elnöksége az Alapszabály 20.§ 1.c. pontjának megfelelően összehívta az MVLSZ 2018. évi rendkívüli közgyűlését.

A rendkívüli közgyűlés időpontja: 2018. szeptember 26. (szerda) 07:00 óra
Helye: Hajós Alfréd Sportuszoda Tanácsterem

A rendkívüli közgyűlés elnökség által megállapított napirendje (Alapszabály 16.§. 1.):

1. A szövetség elnökének megválasztása (Alapszabály 17.§.7).

2. Egyebek

A Magyar Vízilabda Szövetség tagjainak legkésőbb a rendkívüli közgyűlés (illetve a megismételt rendkívüli közgyűlés) megkezdéséig írásban be kell jelenteniük azt a személyt, illetve személyeket, aki(k) a rendkívüli közgyűlés során ellátja(k) a képviseletüket. A rendkívüli közgyűlés (megismételt rendkívüli közgyűlés) megkezdését követően érkező meghatalmazottak a határozathozatalban nem vehetnek részt.

Az alapszabály előírásainak megfelelően a tagok annyi meghatalmazottal képviseltethetik magukat, ahány szavazattal a megküldött lista alapján rendelkeznek.
A rendkívüli közgyűlésen összevont (többes) képviseletnek nincs helye. Egy meghatalmazott kizárólag egy szervezet képviseletében járhat el, és a képviselők kizárólag egy szavazattal rendelkeznek.
A rendkívüli közgyűlés akkor határozatképes, ha a szavazati joggal rendelkező képviselők 50%-a + legalább 1 képviselő jelen van (Alapszabály 15.§ 1.).
Az alapszabály 15. § 2. pontja alapján, ha a rendkívüli közgyűlés az eredeti időpontjától számított 1 órán belül nem válik határozatképessé, úgy:

A megismételt rendkívüli közgyűlés időpontja: 2018. szeptember 30. vasárnap 10:00 óra.

Helyszín: Duna Aréna Konferenciaterme (Budapest, Népfürdő u. 36, 1138)

Az ismételten összehívott rendkívüli közgyűlés az eredeti napirenden szereplő ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes (Alapszabály 15.§ 2.).
Szövetségi hírek
rendkívüli közgyűlés