cover image
Egyéb

Következik a BENU serdülő bajnokság négyes döntője - élő közvetítéssel

2018. június 8. 15:00

Míg egy héttel ezelőtt a BENU ifjúsági pontvadászatokban avattak bajnokot - a fiúknál a BVSC, a leányoknál pedig az UVSE állhatott fel a dobogó legfelső fokára -, addig ezúttal a serdülőkön a sor. Az ifjú hölgyek és urak is a Margitszigeten, a Hajós 33-as medencében szállnak harcba. Facebook-oldalunkon az összes mérkőzést élőben közvetítjük.

A felnőttek és az ifik után ezúttal a serdülőkön a sor, akik egyúttal le is zárják a 2017/2018-as küzdelemsorozatot hétvégén, a leányok és a fiúk négy-négy legjobb csapatának küzdelmével. Akárcsak a hölgyeknél, úgy az uraknál is az UVSE nyerte az alapszakaszt, ami azt jelenti, hogy a lilák szerepelhetnek hazai környzetben, méghozzá a Margitszigeten, a 33-as medencében.
 
A leányoknál az UVSE százszázalékos teljesítménnyel, hibátlanul zárta a bajnokság első felvonását, ellenfele pedig a negyedik pozícióban végző Dunaújváros csapata lesz. A másik elődöntőben a második BVSC, és a harmadik Szentes feszülhet egymásnak. Joggal merül fel a kérdés, vajon megvédi-e bajnoki címét a zuglói együttes, vagy trónfosztás várható? Azt már most leszögezhetjük, hogy a válogatottba is meghívott Utassy Katára az ifjúsági négyes döntő után ezúttal is főszerep várhat, ám a címvédéshez a veretlen UVSE-nek, a Szentesnek és a Dunaújvárosnak is biztosan lesz egy-két szava.
 
Óriási küzdelem várható majd a fiúknál is, ahol a finálébe jutásért az alapszakaszt a második helyen záró BVSC a dobogó második fokáról kishíján lecsúszó KSI-vel néz farkasszemet, a leányokhoz hasonlóan hibátlan mérleggel záró, címvédő UVSE pedig a negyedik Ferencvárossal csap össze. 
 
A kétnapos megméretés végén díjazzák a BENU gyermek bajnokság legjobbjait is. A fiúknál a bajnok KSI mögött az UVSE a második, a BVSC pedig a dobogó harmadik fokán zárt, míg a leányoknál az aranyérmes a Szentes, az ezüstérmes az UVSE, a bronzérmes pedig a BVSC lett.
 
A mérkőzéseket Facebook-oldalunkon élőben közveítjük!

BENU leány serdülő bajnokság, négyes döntő, Hajós 33-as medence
2018. június 9., szombat – elődöntő

BVSC-Zugló–Yordo-Szentes, 15:30
UVSE–DFVE-Yordo, 18:30
2018. június 10., vasárnap – helyosztók
A 3. helyért, 14:00
Döntő, 17:00

BENU fiú serdülő bajnokság, négyes döntő, Hajós 33-as medence
2018. június 9., szombat – elődöntő

UVSE-FTC, 14:00
BVSC-Zugló–KSI SE, 17:00
2018. június 10., vasárnap – helyosztók
A 3. helyért, 15:30
Döntő, 19:00
Vízilabda hírek