Mérkőzésidőpont változás bejelentése - Közlemény

2018. január 24. 14:47

Tisztelt Sportvezetők,

Az elmúlt időszakban több alkalommal fordult elő, hogy ugyanazon sportszervezettől eltérő mérkőzésidőpont változás bejelentések érkeztek a VB-hez. Ezek jelentősen megnehezítik a Versenyiroda és a VB munkáját.

Ezért a VB kéri minden sportszervezet vezetőjét, hogy jelöljön ki a sportszervezetéből egy személyt, aki a jövőben jogosult mérkőzésidőpont változtatást a VB-nél eszközölni.

Kérjük, hogy ezt a bejelentést 2018. február 1. napjáig legyetek kedvesek a versenyiroda részére megküldeni, aki ebből egy listát fog készíteni (versenyiroda@waterpolo.hu).

A VB 2018. február 1. után kizárólag a sportszervezet vezetőjétől és a bejelentett személytől fogad el időpont módosítási kérelmet.

Továbbá a VB felhívja a sportszervezetek figyelmét a Vsz. 36. pont (2) és (4) bekezdéseiben foglaltak maradéktalan betartására.

(2) A változtatásra irányuló kérelmet kizárólag annak kezdeményezője, írásban, elektronikus úton, az érintett további sportszervezet (sportszervezetek) visszaigazolt jóváhagyásával együtt nyújthatja be a VI és a VB részére emailben.

(4) A hiányosan benyújtott kérelmet, ideértve az eljárási díj megfizetését is, a VB nem veheti figyelembe.

Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét.

MVLSZ VBBENU Női Magyar Kupa

FTC Telekom - UVSE Hunguest Hotels

2020. aug. 11. 18:00

BENU Női Magyar Kupa

BVSC-Zugló - DUE-Maarsk Graphics

2020. aug. 11. 19:30

BENU MK, 2. nap, 2020.07.27., Hajós-uszoda (Fotók: Stuber Sándor/vlv.hu)
BENU MK, 2. nap, 2020.07.26., Tatabánya (Fotók: Monoki Nikolett/vlv.hu)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok