cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Ingyenes a belépés a magyar-oroszra – regisztrálni kell!

2018. január 19. 11:25

A vb-ezüstérmes spanyol válogatott legyőzése után egy másik vetélytársát, Oroszországot fogadja női válogatottunk január 29-én a Hajós-uszodában.

Emlékeznek még női válogatottunk „évzárójára”?

December 19-én fantasztikus hangulatú meccsen 10–9-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes Spanyolországot a Világliga selejtezőjében. Így versenyben van a továbbjutásért, hiszen az európai selejtezőben ugyanúgy 1 győzelem, 1 vereséggel áll, mint három vetélytársa, a holland, orosz, spanyol trió. Azaz minden meccsnek óriási a jelentősége.

Január 29-én, hétfőn a 3. forduló következik, és ismét hazai környezetben, ismét a Hajós-uszodában játszik Bíró Attila válogatottja, méghozzá Oroszország ellen. A hangulat ismét garantált, hiszen a csapat mellett jó ideje kiálló, hazai összecsapásian fergeteges hangulatot teremtő hű szurkolótábora, a Carpathian Brigade ezúttal is ott lesz a lelátón.

A Magyar Vízlabda Szövetség kedveskedve szurkolóinak további 600 fő számára ingyenessé tette a belépést a mérkőzésre, ugyanakkor a megszokott regisztrációhoz kötötte. A regisztrációs kérelmeket az adatok (email cím, telefonszám) és az igényelt belépők számának felsorolásával a regisztracio@waterpolo.hu címre lehet elküldeni, egy email címről négy ingyen belépő igényelhető.

Világliga, nők, európai selejtező
1. forduló:
2017. november 21.: Hollandia-Magyarország 7-6, Spanyolország-Oroszország 9-8
2. forduló: 2017. december 19., Magyarország-Spanyolország 10-9, Oroszország-Hollandia 9-6
3. forduló: 2018. január 29., Magyarország-Oroszország, 18:30, Hollandia-Spanyolország
4. forduló: 2018. február 27., Magyarország-Hollandia, Oroszország-Spanyolország
5. forduló: 2018. március 27., Spanyolország-Magyarország, Hollandia-Oroszország
6. forduló: 2018. május 1., Oroszország-Magyarország, Spanyolország-Hollandia
Vízilabda hírek
Női válogatott
Bíró Attila
világliga
magyar-orosz
oroszország