Újabb örömteli hír: Tóth Ildikó kisbabát vár!

2018. január 13. 15:15

Kisteleki Hannának már megszületett a gyermeke, Czigány Dóra december elején jelentette be, hogy gyermekáldás elé néz, most itt egy újabb UVSE Európa-bajnok által közölt örömteli hír: Tóth Ildikó is kisbabát vár.

Fotó: Madar Dávid/MVLSZ

December 19-én, a spanyolok elleni Világliga-mérkőzésen búcsúztatták el a válogatottól, most pedig itt egy új, kimondottan örömteli hír vele kapcsolatban: gyermeket vár. Európa-bajnokunk klubcsapata, az UVSE hozta először nyilvánosságra, 221-szeres válogatott centerünk honlapunknak is így nyilatkozott:

„A hír igaz, babát vár(unk)ok, nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen lehetőséget kaptam az élettől és megélhetem. December 22-én volt az utolsó mérkőzésem, elköszönök a vízilabdától és az uszodától egy időre biztosan, persze a lelátón megtalálható leszek időről időre. Elmondhatatlanul sokat kaptam a sporttól, az emberektől, edzőktől, csapattársaktól, de most egy új kaland vár rám, tele ismeretlen helyzetekkel, csodás pillanatokkal, és én most teljes figyelmemmel magam és a kis pocaklakó felé fordulok. Továbbra is „Hajrá, UVSE!” és „Hajrá, magyar női válogatott!”, köszönöm azt az időt, amit a részetekként tölthettem, de én már Anya vagyok. Hamarosan érkezik az utánpótlás.”

Szívből kívánunk sok boldogságot, egészséget, Ildi!U19-es leány Európa-bajnokságra utazó magyar válogatott, 2018.09.08. (Fotók: Madar Dávid)
Férfiválogatott edzés - 2018.09.06. (Fotók: Madar Dávid)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok