cover image
Egyéb

Férfiválogatott keretedzés Budapesten - 21 meghívott

2017. október 30. 11:19

Märcz Tamás ezúttal két edzést tart a játékosoknak - közöttük immáron világbajnokokat, vb- és Eb-érmeseket is találunk.

Märcz Tamás, férfiválogatottunk szövetségi kapitánya 2017. november 13-14. között újabb keretedzést tart. Az említett időpontban, hétfőn kétszer, majd kedd délelőtt Budapesten teszteli a meghívottakat, akik között ezúttal már a korábban bizonyító pólósok is ott lesznek, lévén ezúttal a BL-csapatokból is lehetősége volt a szakembernek válogatni.

„Nem véletlen, hogy huszonegy játékost található ebben a keretben: háromszor hét játékost hívtam meg posztokra, akik egymás között is tudnak játszani. Nem lesz így megerőltető, mégis magas iramban tudunk gyakorolni. Azt időpontot egyeztettem a klubedzőkkel, már csak azért is, mert az edzéseket követő hétvégén fontos rangadók következnek. A válogatott keretedzés indokolt, hiszen ezúttal rövidebb lesz a nyári felkészülés, mindössze négyhetes, ha csak két-három napra, de szükséges rendszeresen találkozni, hogy szokjuk a légkört, és legalább alapdolgokat gyakoroljunk. Ezen a kereten már látni lehet, hogy úgymond „igazibb keret”, hiszen az élcsapatok játékosai is velünk lehetnek. A legutóbbi névsorból öten kaptak újra meghívót, két kapus, Csoma Kristóf és Vogel Soma, valamint Kovács Péter, Nagy Ádám és Burián Gergő – ez nem azt jelenti, hogy az akkori keretből másokkal ne lettem volna elégedett, sőt biztosan lesznek, akik még kapnak majd lehetőséget!” – fogalmazott Märcz Tamás.
 
Férfiválogatott, keretedzés - 2017. november 13-14., Budapest
A meghívottak:
Kapusok: Csoma Kristóf (Miskolc), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Eger), Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), Burián Gergely (Vasas), Erdélyi Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szolnok), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (Eger), Kovács Péter (BVSC), Lőrincz Bálint (Eger), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (Miskolc), Salamon Ferenc (OSC), Sedlmayer Tamás (FTC), Török Béla (BVSC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
 
 
 
 

Vízilabda hírek
märcz tamás
Férfi válogatott