cover image
Egyéb

Öt érkező Debrecenben

2017. szeptember 13. 13:12

Bemutatta a 2017–2018-as szezonban szereplő csapatát a Debrecen, Komlósi Péter együtteséhez öt új játékos érkezett.

Július végén Debrecen vízilabdacsapata Komlósi Péter és másodedzője, Fehér László vezérletével megkezdte a felkészülést a nyolcadik élvonalbeli idényére, a 2017–2018-as küzdelemsorozatra.
 
A hajdúságiaktól távozott Kuncz Tamás, Müller Máté, Tóth Péter valamint a spanyol Sergi Mora Belmonte és az olasz Tomasso Busilacchi, helyükre pedig öten érkeztek: Boros Tamás (25) a francia ENT Lille Metropole, Dimitrije Obradovics (szerb, 23) az olasz Trieszt, Fejős Róbert (23) a RacioNet-Honvéd, Stefan Vidovics (montenegrói, 25) a montenegrói Jadran Herceg Novi csapatától igazolt Debrecenbe, míg a DVSE saját nevelésű tehetsége, Macsi Patrik (20) pedig két év mecsekaljai kitérőt követően Pécsről tért haza a cívisvárosba.
 
Az alapozást ketten hagyták ki, a magyar férfi vízilabda-válogatottat a tajvani universiadén képviselő Lévai Márton hétfőn csatlakozott társaihoz, míg a DVSE reménysége, Fekete Gergő a máltai U17-es fiú Európa-bajnokságot követően tér vissza a hajdúsági fővárosba.
 
A Debrecen 2017–2018-as kerete:
Lévai Márton és Kaszanyi Roland (kapusok), Boros Tamás, Dimitrije Obradovic, Fejős Róbert, Fekete Gergő, Kállay Márk, Lukas Durik, Macsi Patrik, Smitula Gergő, Somlai Tamás, Stefan Vidovic, Süveges Máté, Szőke Szabolcs
Vízilabda hírek
debrecen csapat bemutato