Erdélyi Balázs, az egri csillag

2016. október 25. 15:50

A válogatott pólós abban a megtiszteltetésben részesült, hogy felkerült arra a neves listára, amelyen a hevesi megyeszékhely legjobbjaira szavazhatnak.

Fotó: ZF-Eger

Amint az egri klub honlapja is beszámolt róla, a hét elején tartotta meg az Egri Lokálpatrióta Egylet azt a sajtótájékoztatóját, amelyen bejelentették, hogy immár tízedik alkalommal választhatja meg a megyeszékhely lakossága Eger csillagait. Helyi társaságokra, intézményekre, szervezetekre, fiatalokra szavazhatnak az egylet honlapján, valamint a Turinform Irodában a Bajcsy-Zsilinszky utca 9. szám alatt. A szavazatok akkor érvényesek, ha minden kategóriában leadják voksukat. A szavazás, november 21-én zárul, az eredményhirdetés advent első vasárnapján lesz.

Az idei szavazásra 42 javaslat érkezett, s végül 15 jelölés került fel a szavazólapokra. Köztük a fiatalok kategóriában Erdélyi Balázsra is szavazhatnak. A ZF-Eger válogatottja csapatával Rijekába, a Primorje elleni szerdai Bajnokok Ligája-meccsre utazott – ki tudja, mire a csapattal hazaér, lehet, már sok-sok szavazatot adnak rá a sportrajongók.Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

E.ON Férfi OB I

FTC PQS Waterpolo - PannErgy-MVLC

2016. nov. 02. 16:00

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok