Kemény Dénes további négy évig az MVLSZ elnöke

2016. október 22. 10:53

A tisztújító közgyűlésen ismét bizalmat kapott dr. Kemény Dénes. A megválasztott új elnökség megtartotta első ülését, amelyen elfogadta az elnöki előterjesztést, amely szerint a szövetség új főtitkára Hesz Máté, ügyvezetője pedig Nemcsik Balázs. Férfi szövetségi kapitányi poszttal kapcsolatban úgy határozott, hogy következő, novemberi ülésén dönti el, milyen szisztéma szerint választja ki a válogatott szakvezetőjét.

Fotó: Dobos Sándor

A Sportok Házában megtartott tisztújító közgyűlésen egyhangúlag választották meg a szövetség elnökének dr. Kemény Dénest. A szervezet társelnöke a továbbiakban is dr. Beck György lesz.
 
Alelnöknek dr. Molnár Tamást és Vári Attilát választották. Az MVLSZ elnökségének tagjai: Benedek Tibor, Biros Péter, dr. Boros Tamás, dr. Faragó Tamás, Gergely István, dr. Hoffmann Tamás, Kovács István, Magyar József, Nyíri Zoltán, Pázmányi Gábor, dr. Szívós István, Tóth Sándor.
 
A megválasztott új elnökség megtartotta első ülését, amelyen elfogadta az elnöki előterjesztést, amely szerint a szövetség új főtitkára Hesz Máté, ügyvezetője pedig Nemcsik Balázs. A férfi szövetségi kapitányi posztról is értekezett az elnökség, és azt a döntést hozta, hogy következő, várhatóan novemberi ülésén dönt arról, milyen szisztéma szerint választja majd ki a válogatott szakvezetőjét.

Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok