cover image
Egyéb

Csúcstalálkozók előtt az OSC

2014. október 28. 15:02

Az újbudaiak két napon belül találkoznak két legfőbb hazai riválisuk ellen. Előzetes.

Egy meccs szerdán, a Bajnokok Ligája selejtezőjében, egy pénteken, a bajnokságban. Mindkettő helyszíne a Kondorosi úti Nyéki Imre Uszoda. Az ellenfél a Szolnoki Dózsa-Közgép, majd a ZF-Eger.

Bármelyik csapatnak óriási feladat a két bivalyerős ellenféllel szemben felkészülni, ez alól az az A-Híd-OSC-Újbuda sem kivétel, annak ellenére sem, hogy idehaza őket tartják olyan együttesnek, amelyik képes lehet ellenük felvenni a harcot eredményességben. Az "egy meccsen bármi lehet" igazságot már az UVSE-Eger meccs bebizonyította, s nem mehetünk el amellett sem, hogy a nemzetközi porondon idén még veretlen az OSC. Ez és a csapat összetétele, valamint a vezetőedző személye garancia arra, hogy a Szolnoknak és az Egernek is izgulnia kell a mérkőzések előtt, minimum.

watch?v=KSbkdSxgPvg&feature=youtu.be Szóval, az OSC sajtótájékoztatót tartott kedden délben, Becsey Péter sportigazgató, Decker Ádám a csapat kapitánya, valamint Vincze Balázs vezetőedző mondta el a gondolatait a két összecsapásról. Mindhárman nagyon várják a mérkőzéseket, s persze azt szeretnék, ha minél többen el is mennének a XI. kerületbe. Elvégre a világelit képviselőit lehet megnézni a két mérkőzés jóvoltából.

Mindkét találkozót egyébként közvetíti a Digi Sport, szerdán 18 óra 40 perctől kezdődik a BL-selejtező a Digi Sport 1-en (amelynek a visszavágóját november 12-én rendezik Szolnokon), míg pénteken 18 óra 10-től kell bekapcsolni a Digi Sport 2-t az OSC-Eger meccsért.

Hogy mit mondtak a főszereplők? Kiderül a videóból.
 
-ds-
Vízilabda hírek
osc
a híd osc újbuda
Bajnokok Ligája
vincze balázs
szolnok
szolnoki dózsa-közgép
decker ádám