cover image
Egyéb

E.ON ob I.: presztízsmeccsek szombaton

2014. október 24. 13:10

A Szolnok-Szeged, az Eger-Honvéd, az UVSE-KSI és a Vasas-BVSC találkozó is színesíti a szombati bajnoki forduló menüjét.

Már szombaton délelőtt, 11 órától letudjuk a Szolnok-Szeged bajnokit, amolyan visszavágóját a tavalyi kupadöntőnek. S rövid időn belül háromszor is találkozik Cseh Sándor és Varga Péter csapata, ugyanis a kupában éppen összekerültek a négyes döntőbe jutásért. Egri győzelmükkel a zsebükben ezzel együtt a szolnokiak az esélyesek, persze az oroszlán bajsza nem lehet biztonságban.

Ugyanez a helyzet az Eger-Honvéd meccs kapcsán is, a hazaiak vélhetően behúzzák a mérkőzést, de biztosan meg kell érte izzadni olykor. Hogy a Vasas-BVSC meccs hogy alakul, már keményebb kérdés, nem tudunk jóslatokba kezdeni. 

A Kaposvár-Pécs ütközet dunántúli rangadó lesz, a pécsiek debreceni győzelmük után önbizalommal telve vághatnak neki a nem túl hosszú kirándulásnak. Apropó, Debrecen! A hazai vereség után túl sok jóra nem számíthatnak az OSC ellen, ha csak nem arra, hogy kicsit pihenősre veszi a hazai csapat a bajnokit a Szolnok elleni BL-selejtező előtt.

A Fradi szentesi meccse is érdekes lehet, Matajsz Márk korábbi csapata ellen kell, hogy bizonyítson a kispadon, bizonyára nagy skalp lenne számára a Ferencváros legyőzése. Az UVSE-KSI mérkőzés nem különben lesz izgalmas, amolyan margitszigeti házi rangadó lesz.

A Digi Sport az Eger-Honvéd meccset közvetíti majd szombat kora délután.

A 4. forduló programja:

Szolnoki Dózsa-Közgép - Tiszavirág-Szeged-Diapolo, 11 óra
ZF-Eger - RacioNet-Honvéd, 15 óra 30 - Digi Sport 2 - ÉLŐ
Kaposvári VK - PVSK-Mecsek-Füszért, 16 óra
A-Híd-OSC-Újbuda - Debreceni VSE, 18 óra
Valdor-Szentes - Ferencváros, 18 óra
Vasas-Plaket - BVSC-Wáberer Hungária-Zugló, 18 óra
UVSE-Hunguest Hotels - KSI SE, 19 óra
Vízilabda hírek
férfi bajnokság
ob 1-es bajnokság
szolnok
szeged