Szövetség

Új MVLSZ iroda, új kollégákkal

2014. szeptember 2. 10:21

Az Európa-bajnokság véget ért, de az élet nem állt meg a vízilabda-szövetségnél, hiszen a napokban is jelentős változásokon ment át az MVLSZ. A sportág irányítótestületének munkafeltételei alapjaiban változtak meg szeptember elsejével, az új MVLSZ iroda megnyitásával.

Ugyan a szövetség központja továbbra is a margitszigeti Hajós Alfréd Sportuszodában marad, a postacím sem változik, de az új MVLSZ székházban a korábbiaknál szebb és modernebb környezetben folytatódhat a munka. Az MVLSZ ugyanis átköltözött a sportuszoda területén lévő, sportszállóként ismert épületbe, amely a korábbiaknál jobb munkafeltételeket biztosít az MVLSZ dolgozók számára, méltóbb körülményeket a Margitszigetre érkező klubképviselőknek, partnereknek.

Az új iroda a 2014/15-ös szezon sorsolásával debütált.

Új kollégák

Az Európa-bajnokságot követően megújult a Magyar Vízilabda Szövetség apparátusa is. Szeptember 1-től a szövetség két olyan kollégával erősödött, akik az Eb szervezésében már aktívan részt vettek és bizonyították felkészültségüket.

Az MVLSZ irodavezetőjeként a jövőben Sós Anna tevékenykedik, míg Mikola Gáborhoz tartoznak többek között a logisztikai feladatok és MVLSZ rendezvényekkel kapcsolatos projektek.
Szövetségi hírek
mvlsz iroda