Az Eb záróbankettjén köszöntötték a válogatottakat

2014. július 29. 22:45

A Magyar Vízilabda Szövetség a Budapesti Marriott Hotelben köszönte meg támogatóinak és az Eb főszereplőinek az elmúlt két hét sikeres együttműködését.

Fotó: Szaka József

A Marriott Hotel báltermében Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke mondott rövid köszöntőt. Köszönetet mondott az Európa-bajnokság nemzeti főtámogatóinak, a további támogatóknak és partnereknek, a médiapartnereknek, és nem utolsósorban közvetlen munkatársaiank, az Eb-szervezőbizottság tagjainak.

Az elmúlt két hétben több tucatnyian dolgoztak az Eb sikerességén, az alkalmi "tűzoltáson" és a torna zökkenőmentes lebonyolításán.

Fotó: Szaka József

Kemény Dénes azt mondta, a legnagyobb köszönet persze a két válogatottat illeti, amiért úgy játszott az Eb-n, ahogy játszott. Szerinte a két kapitány emberi és szakmai kvalitásai arra predesztinálják mindkét nemzeti csapatot, hogy Rióba szép sikert érjen el.

A támogaknak emlékplakettet adtak át az este során, a válogatott tagjai oklevelet kaptak (ezeket jelképesen a két kapitány, Takács Orsolya és Varga Dániel csapatkapitányok vették át), míg Keszthelyi Rita, a női torna gólkirálya egy kupát vehetett át ezért az egyéni mutatóért.
 
A magyar válogatott játékosai aláírták az MVM által elkészített "nagy" Alfrédot, amelyet később jótékonysági célból árverez majd el a szövetség. 

Galéria

A többi képért kattintson a képre!Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok