cover image
Egyéb

Az Eb záróbankettjén köszöntötték a válogatottakat

2014. július 29. 22:45

A Magyar Vízilabda Szövetség a Budapesti Marriott Hotelben köszönte meg támogatóinak és az Eb főszereplőinek az elmúlt két hét sikeres együttműködését.

A Marriott Hotel báltermében Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke mondott rövid köszöntőt. Köszönetet mondott az Európa-bajnokság nemzeti főtámogatóinak, a további támogatóknak és partnereknek, a médiapartnereknek, és nem utolsósorban közvetlen munkatársaiank, az Eb-szervezőbizottság tagjainak.

Az elmúlt két hétben több tucatnyian dolgoztak az Eb sikerességén, az alkalmi "tűzoltáson" és a torna zökkenőmentes lebonyolításán.

Fotó: Szaka József

Fotó: Szaka József

Kemény Dénes azt mondta, a legnagyobb köszönet persze a két válogatottat illeti, amiért úgy játszott az Eb-n, ahogy játszott. Szerinte a két kapitány emberi és szakmai kvalitásai arra predesztinálják mindkét nemzeti csapatot, hogy Rióba szép sikert érjen el.

A támogaknak emlékplakettet adtak át az este során, a válogatott tagjai oklevelet kaptak (ezeket jelképesen a két kapitány, Takács Orsolya és Varga Dániel csapatkapitányok vették át), míg Keszthelyi Rita, a női torna gólkirálya egy kupát vehetett át ezért az egyéni mutatóért.
 
A magyar válogatott játékosai aláírták az MVM által elkészített "nagy" Alfrédot, amelyet később jótékonysági célból árverez majd el a szövetség. 
Vízilabda hírek
EB Budapest 2014
eb 2014 budapest
budapest eb 2014
Európa-bajnokság
bankett