cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Merész András: Mint a derbi előtt a versenylovak

2014. július 15. 16:40

Inkább szakmázott a női válogatott a magyar-spanyol férfimeccsen, és már nagyon várják a szerdai rajtot.

Hogy vannak a lányok, mindenki egészséges? – kérdeztük a legfontosabbat Merész Andrástól, a női válogatott kapitányától kedden kora délután.
Az egészség szerencsére rendben van, ezt most le is kopogom. A jelenlegi helyzetet ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a versenylovak a derbi előtt nem sokkal már szétrúgnák az istálló falát. Nyilván nagyon várjuk a rajtot.

Kint voltak a lányok a magyar-spanyol férfimeccsen, amely pazar hangulatban zajlott. Mi volt a visszhangja a meccsnek „hazafelé”?
Mindig nagyszerű ennyi ember előtt vízilabdameccset játszani, nézni, de a lányok inkább szakmai szemmel figyelték a mérkőzést, például a játékvezetői felfogást próbáltuk megfejteni. Igaz, a női vízilabda teljesen más, mint a férfi, és más játékvezetőkkel találkozunk majd.

Gondolom, a hollandokról már mindent tudunk, vagy még annál is többet.
Egyelőre magunkkal vagyunk elfoglalva. Persze, a két csapat nagyon jól ismeri egymást, a hollandok szétvideózhatták magukat, mint ahogyan mi is lassan itt tartunk. Ezzel együtt inkább a napi forma elérése és csiszolása, valamint a különleges feszültség kezelése van most napirenden.
Vízilabda hírek
Női válogatott
EB Budapest 2014
eb 2014 budapest
budapest eb 2014
Európa-bajnokság
Merész András