cover image
Egyéb

Ob I.-es maradt a Valdor-Szentes

2014. július 4. 9:26

A második osztályozót is megnyerte a szentesi csapat a Miskolc ellen, ezzel továbbra is a legmagasabb osztályban szerepelhet.

Az első meccset odahaza csak kétgólos különbséggel nyerte meg a Matajsz Márk irányította Szentes, ez némi aggodalomra adott okot a helyi drukkereknek, hiszen a visszavágó még hátravolt, Miskolcon, a Kemény Dénes Uszodában.

Nos, a második találkozón sokkal meggyőzőbb volt a Szentes, minden negyedet megnyert, a harmadikban ráadásul 7 góllal terhelte meg a hazaiak kapuját, azzal végérvényesen eldőlt az osztályozó sorsa.

Miskolcnak még várnia kell az első osztályra, Szentes viszont jövőre előrelépni, amiben segítségére lesz az elkészült új uszoda is.

Eredmény - osztályozó az ob I.-be jutásért, 2. mérkőzés:

Pannergy-Miskolci VLC - Valdor Szentes 10-17 (1-2, 3-4, 3-7, 3-4)
Miskolc, 150 néző, vezette: Székely, Mucskai

Miskolc:
Nébald - Keresztes 1, Bánhidy 2, Jakab 3 (1), Párkányi 1, Eamon 1, Halmos. Csere: Markovics (kapus) Gergely 1, Papp, Török 1, Binder. Játékos-edző: Binder Szabolcs

Szentes: Horváth T. - Hegedűs I. 2, Nagy M. 3 (1), Németh D. 2, Kistamás 4, Kolarik 4 (1), Szabó I. Z. 1. Csere: Csuka, Pellei F., Józsa, Bodor, Farkas, Werner 1. Vezetőedző: Matajsz Márk

Gól/emberelőny: 0/3, illetve 1/4
Ötméteresek: 1/1, illetve 2/2
Vízilabda hírek
szentes
valdor szentes
miskolc