cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

A válogatottal ünneplik a pólót Tatabányán

2013. június 29. 12:41

A magyar felnőtt és junior válogatott gálameccse zárja a már hagyományosnak mondható TVSE Vízilabda Gálát.

A Gyémánt Fürdőben nem csak a Magyar Úszás Napját tartják majd meg szombaton, bár az a program (na, meg a 37-38 fok) is bőven elég lenne, hogy a helyi és környékbeli sport- és vízkedvelők felkerekedjenek. A magyar felnőtt és junior vízilabda-válogatott gálameccse, és az azt megelőző „happening” viszont hab a tortán.

Persely József főszervező jó házigazdaként invitál mindenkit a gálára.

„Most már hagyomány, hogy minden szezon végén egy olyan napot szervezünk, amikor a vízilabdáé a főszerep az uszodában, de kicsit könnyedebb, szórakoztatóbb formában. Egész délután zajlanak majd a rendhagyó meccsek, például a szülők és a gyerekek találkozója vagy a műkedvelő amatőröké, akik vagy negyvenen vannak. Kis villámtornák lesznek, együtt hódolunk majd szenvedélyünknek, olyan ez, mint egy majális, hiszen a sport mellett lesz hideg sör, eszem-iszom, dínom-dánom” – mondta a főszervező, aki természetesen megköszönte a magyar válogatottnak, hogy ellátogatnak Tatabányára.

Dumi Kanada ellen - MTI/archív

Dumi Kanada ellen - MTI/archív

„Két éve sikerült lecsalni a magyar válogatottat, amely Kanadával játszott edzőmeccset, tavaly pedig a női válogatott Kínával csapott össze a medencében. Most a nemzetközi mezőny a vb-felkészülés kellős közepén van, így a felnőtt és a juniorválogatott játszik majd egy bemutató-mérkőzést. Szeretettel várunk minden vízilabda-szakosztályt, utánpótlás és felnőtt játékost a délutánra. A 18 év alattiak ingyen jöhetnek be, a felnőttek 500 forintos jeggyel tehetik ezt meg. A jegybevétel teljes összegét a Mosolygós Gyermekekért Alapítványnak utaljuk majd át” – tette hozzá Persely József.

Tatabányán egyébként négy-öt éve szervezték újjá a vízilabdaklubot, az utánpótlás-nevelés a fő profil és a TVSE ott is van minden korosztály bajnoki küzdelmeiben.

A TVSE Vízilabda Gála programja:

14 óra: Vidámfiúk-Gyerek II. mérkőzés
14 óra 30 perc: Gyerek-Szülő mérkőzés
15 óra: 5 méteres lövő verseny
15 óra 30 perc – 16 óra 30 perc: Matracpóló, szinkronúszó bemutató
18 óra: Magyarország - Juniorválogatott férfi-vízilabdamérkőzés

Helyszín: Tatabányai Gyémánt Fürdő, Sportuszoda

A Magyar Úszás Napjához kapcsolódó délelőtti programokról ITT lehet többet megtudni.
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
tatabánya
gyémánt fürdő
magyar úszás napja
persely józsef