cover image
Egyéb

Szavazz a KSI-re, megérdemlik

2013. június 11. 19:56

Az egyik utánpótlássporttal foglakozó szakportál félmillió forinttal jutalmazza minden hónapban a legjobb sportos műhelyt. Most a KSI OB I.-be jutott csapatára is lehet voksolni a májusi teljesítmények alapján.

Érdemes is az utanpotlassport.hu oldalon szavazni, hiszen Horváth János és Keszthelyi Tibor csapata, a KSI veretlenül nyerte meg az ifjúsági bajnokságot, és ugyanazzal a csapattal megnyerte az OB I/B-t is, és ezzel a „felnőtt” gárda feljutott az élvonalba. Horváth János szakosztály-igazgató ezt a bajnokság előtt lehetetlennek tartotta, de a fiúk alaposan rácáfoltak.

Sőt, a csapat kapusa, Kardos Gergely a legjobb utánpótlás korú játékosnak járó Szalay Iván-díjat is besöpörte májusban. S, hogy még egy indokot mondjunk, a vízilabda szeretetén kívül miért érdemes a KSI neve melletti rubrikába nyomni: a csapatból Jansik Szilárdot a magyar felnőtt válogatott keretébe hívta Benedek Tibor szövetségi kapitány.

Az élvonalbeli indulással kapcsolatban Horváth János elmondta, az anyagi feltételek adottak, tehát a klub biztosan ott lesz az OB I-ben.

horvath_j.jpg"Meglepő, kevesen tudják, de az élvonalban elindulni olcsóbb, mint az OB I/B-ben, hiszen a versenyeztetési költségeket a szövetség állja. Tulajdonképpen pénzt is spórolunk. A csapat háromnegyede utánpótláskorú lesz az ifjúsági csapatból, a többiek volt KSI-s játékosok, akik visszajönnek amatőrként, szeretetből játszani. Nem is akarunk profi csapatot csinálni, a célunk az első évben, hogy bent maradjunk az OB I-ben."

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díja az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhelynek jár.

A havonta kiosztandó 500 000 forint értékű díj mellett meghirdették – a 2013-as esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2 000 000 forintos pénzdíját nyeri el.

A májusi miniversenyen a KSI ellenfelei: a Váci Városi Evezős Club, a Dunaferr férfiröplabdázói, a BKV Előre tekézői és a Barcza Gedeon-BEAC sakkozói.

Szavazni ITT lehet június 20-ig. A közönségszavazás 25 százalékos mértékben esik majd latba az értékelésnél, a maradék 75 százalékról a díj kuratóriuma dönt. Egy IP- és egy email címről csak egy alkalommal lehet szavazni.
http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/
Vízilabda hírek