cover image
Egyéb

E.ON Férfi OB I: sziporkázó játékkal szerzett előnyt a Vasas

2022. május 7. 19:28

Slobodan Nikic együttese határozott játékkal, kiváló védekezéssel 15-6-ra nyert Szolnokon, így az egyik fél második győzelméig tartó párharcban vezetést szerzett. A felek egy hét múlva csapnak össze újra.

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc tétje a bronzérem megszerzése mellett a Bajnokok Ligája-indulás, így nem csoda, hogy mindkét oldalon a maximumra törekedtek már rögvest az első összecsapás elején is. Az első negyedben még szoros volt a csata, ám a másodikban állva hagyta ellenfelét a támadásban és védekezésben is felettébb hatékony Vasas. Sőt miután térfélcsere után is Slobodan Nikic együttese dominált, és 2-9 állt a táblán, sok kérdés nem volt a meccset illetően.
 
A Szolnoknak ezen a napon semmi sem sikerült, a Vasas ellenben sziporkázott, láthatóan igyekezett olyan eredményt elérni, amivel nyomot hagy ellenfelén. Hogy ez a kilencgólos győzelemmel sikerült-e, a legközelebbi találkozón, jövő héten szombaton derül ki. Mindenesetre Bátori Bence, Szatmári Kristóf és Vadovics Viktor triplája,  a pazar védekezés Branislav Mitrovic előtt jó jel a Vasas számára
 
A bronzmeccs második felvonsát a Magyar Vízilabda Szövetség kommunikációs felületein, a waterpolo.hu oldalon és a facebook/waterpolo.hu oldalon ismét élőben lehet megtekinteni majd!
 
E.ON Férfi OB I
A 3. helyért, 1. mérkőzés
 
Szolnoki Dózsa-AHíd-VasasPlaket 6-15 (1-2, 1-6, 2-5, 2-2)
Gólszerzők: Konarik 2, Szeghalmi 2, Teleki, Zovic, ill. Bátori 3, Szatmári 3, Vadovics 3, Sedlmayer 2, Brguljan 2, Erdélyi, Randelovic
(Teljes jegyzőkönyv: itt)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc állása: 1-0, a Vasas javára
 
További program
2. mérkőzés: 2022. május 14., szombat
AHíd-VasasPlaket- Szolnoki Dózsa, Komjádi-uszoda, 18:00 - tv: waterpolo.hu; facebook/waterpolo.hu
 
3. mérkőzés - ha szükséges: 2022. május 17., kedd
Szolnoki Dózsa-AHíd-VasasPlaket, Szolnok, 18:00 - tv: waterpolo.hu; facebook/waterpolo.hu
 

Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság
vasas
szolnok