cover image
Egyéb

Jótékonysági ebéd Kemény Dénessel

2013. december 7. 20:21

Meglehetősen sokat segített a KUL Alapítványnak Kemény Dénes: 800 ezer forintot ér az MVLSZ elnökével elkölthető ebéd egy cégvezetőnek – az összeget pedig jótékonysági célokra ajánlják fel.

A KUL Alapítvány (Kelet-európai Utógondozottakért és Lakóotthonokban Lakókért) az állami gondozott fiatalok életén igyekszik javítani, és ennek érdekében egy speciális kezdeményezéssel állt elő: cégvezetők számára hirdették meg egy ebéd lehetőségét Kemény Dénessel.

Nos, az MVLSZ elnöke – a három olimpiai bajnoki címet szerzett magyar válogatott kapitánya 1997 és 2012 között – meglehetősen kapósnak bizonyult, a licit ugyanis nem kevesebb, mint 800 ezer forintnál állt meg. Azaz a „győztes” vállalatvezér ennyivel támogatja a KUL Alapítvány munkáját – mellyel kapcsolatban Kemény doktor az Index-nek annyit mondott: „Ha már ennyit képes áldozni valaki, én már annak is örülök, ha egy gyorsétteremben eszünk meg valamit.”

Egyelőre még nem nyilvános, ki tette ilyen magasra a mércét, honlapunknak ugyanakkor Kemény Dénes még megjegyezte: „Akárki is legyen a nyertes, őszintén örülök annak, hogy sikerült segíteni az alapítványnak, talán még a reméltnél is magasabb összeggel.”
Vízilabda hírek
kemény dénes
kul alapítvány