cover image
Egyéb

Lactiv-Vasas-Plaket néven folytatja a Földi-csapat

2013. december 2. 16:20

Továbbra is a TEVA a piros-kékek egyik főtámogatója, de hétfőtől a gyógyszergyár egyik terméke a csapat névadója.

Kellemes, olykor meglepően vicces jelenetettel tarkított délelőttön mutatták be a Vasas új névadó szponzorát hétfő reggel a Komjádi-uszodában. Közismert hölgyek is segítettek a pólósokon, Mádai Vivien, Kondákor Zsófi és Horváth Éva tette tiszteletét a csapatnál, és a hivatalos sajtótájékoztató végén játékos feladatokat teljesítve csobbantak is a vízben mindannyian. Ebben Drasko Brguljan, dr. Steinmetz Ádám, Katonás Gergely, Bendes Viktor és Barabás Botond segített, ők is játszadoztak a vízben, a lelátón helyet foglaló csapattagok legnagyobb örömére és szórakoztatására.

"Cégünk elérkezettnek látta az időt, hogy a vállalat neve helyett egy világszínvonalú, egészségmegőrzést segítő készítmény nevét viselje a vasas vízilabda csapata" - jelezte Bródi Gábor, a TEVA OTC üzletág-vezetője.

A Vasas pólósai egyébként korábban számos egészségügyi és felvilágosító programban vettek részt. Az OSC-vel évről évre gálameccset játszanak az Érte vagy program keretében, felhívva a figyelmet az egészségtudatos életmódra.

A TEVA Magyarország Zrt. mellesleg 2004 óta segíti a csapatot, ez idő alatt 5 bajnoki címet és 3 kupagyőzelmet aratott a piros-kék alakulat.
Vízilabda hírek
vasas
lactiv vasas
földi lászló