cover image
Egyéb

E.ON OB I: megszerezte első győzelmét a Kaposvár

2020. október 29. 15:26

A KSI ellen aratott 16-15-ös győzelemmel jutott három ponthoz Surányi László csapata.

Hektikus a férfibajnokság tabellája és a forgatókönyv is az ismert okok miatt, de egyre inkább körvonalazódnak az erőviszonyok. Az, hogy a Kaposvár öt vereséggel kezdte a szezont, nem meglepetés, hiszen az Egerrel, a Vasassal, az OSC-vel, a Szolnokkal és a bajnok Ferencvárossal játszottak eddig, nem túl könnyű széria.

A KSI elleni csütörtöki mérkőzésen már arra készültek a kaposváriak, hogy pontokat gyűjtsenek, de nem volt könnyű dolguk, hiszen a fiatal KSI okozott már kellemetlen perceket a rutinosabb csapatok számára is, elég csak az egri helytállásra gondolni.

Most is elégedett lehet Horváth János, mert bár kikapott a csapata, az utolsó negyedet 5-0-ra nyerte meg (és előtte sem engedte magát leszakítani, 10-8 is volt például az állás a meccs derekán). Igen gólgazdag volt a találkozó, hazai oldalon Juhász-Szelei Norbert, a vendégeknél Pető Attila jutott hat találatig.

A KSI egyelőre pont nélkül áll, a Kaposvár ezzel a sikerrel a 13. helyre jött fel a tabellán.

Eredmény - E.ON OB I., a 6. forduló mérkőzése:

Kaposvári VK-KSI SE 16-15 (6-5, 5-3, 5-2, 0-5)
Gólszerzők:
Juhász-Szelei 6, Vindisch 4, Mijic 3, Vékony, Langiewicz, Jajcinovic, illetve Pető 6, Gábor L., Nagy Á. 2-2, Némethy, Bihácsi, Lantos, Szalai, Csapó Á.
(Teljes jegyzőkönyv: itt)  

Vízilabda hírek
ksi
kaposvár