cover image
Egyéb

Látható Tehetség Program: indulhat a szavazás!

2020. október 16. 17:37

A BENU Magyar Kupa során szárnyaikat bontogató, tehetségüket újfent bizonyító fiatal játékosokra is figyelhettünk, most pedig szavazhatunk arra, kit tartunk a legtehetségesebb férfi és női játékosnak.

A 2020-as BENU Női és Férfi Magyar Kupa sorozata rengeteg izgalmat hozott magával, különös tekintettel az U19-es korosztályba tartozó férfi és női játékosok teljesítményére.

Merthogy a nyáron, a BENU Magyar Kupa sorsolásának alkalmával elindítottuk az Impact Communications által meghirdetett Látható Tehetség Programot, melynek keretén belül közönségszavazás által választjuk ki az idei Magyar Kupa legtehetségesebb játékosát.

A jelölteket a Magyar Vízilabda Szövetség Utánpótlás Bizottsága választotta ki. A győztes játékosok egyenként egy 250 ezer forint értékű jutalomban részesülnek az Impact Communications felajánlásából.

A női játékosok közül Alaksza Noémi (BVSC-Zugló), Kudella Panna (III. Kerületi TVE), Pőcze Panna (FTC-Telekom Waterpolo), Baksa Vanda (UVSE-Hunguest Hotels), Aubéli Tekla (UVSE-Hunguest Hotels), Szegedi Panna (UVSE-Hunguest Hotels), valamint Dömsödi Dalma (Szentesi VK) került a jelöltek közé.

A férfiak közül Gábor Lőrinc (KSI SE), Gaszt Roland (PVSK-Mecsek Füszért), Gyapjas Brendon (FTC-Telekom Waterpolo), Kevi Bendegúz (Budapesti Honvéd SE), Mészáros Mátyás (BVSC-Zugló), Molnár Erik (UVSE-Hunguest Hotels), Nyíri Balázs (FTC-Telekom Waterpolo), Pető Attila (KSI SE), Szeghalmi Zsombor (Szolnoki Dózsa), Vigvári Vince (UVSE-Hunguest Hotels) és Vismeg Zsombor (PannErgy-MVLC) kapott jelölést és küzd meg a közönségszavazatokért.

watch?v=6O0O3Tm1Ut0&feature=youtu.be A szavazást 2020. október 23-án (pénteken) éjfélkor zárjuk le, az eredményt pedig másnap, október 24-én hirdetjük ki.

watch?v=-uG_nYXCMuw&feature=youtu.be Természetesen segítséget is nyújtunk a szavazáshoz, az alábbi videókban megtekinthetőek a játékosok néhány, a BENU Magyar Kupa mérkőzésein nyújtott pillanata.

A szavazás pedig következő két linken érhető el:

Látható Tehetség Program - A legjobb férfi utánpótlás játékos
Látható Tehetség Program - A legjobb női utánpótlás játékos 

Vízilabda hírek
látható tehetség
látható tehetség program