cover image
Egyéb

E.ON Férfibajnokság: fontos egri pontok a zsákban

2020. október 8. 19:45

Elsősorban rutinosabb játékosai húzták az Eger szekerét, így sikerült legyőzniük a fiatal UVSE alakulatát.

Az egyetlen csütörtöki bajnoki összecsapáson az M4 Sport élő közvetítése mellett az UVSE igyekezett ismét megmutatni oroszlánkörmeit, ám az Eger a mérkőzést végig irányítva vitte el a pontokat a Komjádi-uszodából. Petrovai Márton csapata rögvest az elején ellépett, a kihagyott helyzetek okán a hazaiak kicsit talán elbizonytalanodtak, így vitte végig előnyét a vendég alakulat. Vincze Balázs együttese küzdött, hajtott, de ezúttal nem tudta megismételni a korábbi teljesítményét, ezt érezve a rutinosabb egri játékosok dominálták a partit, és öt győzelemmel, valamint egy döntetlennel momentán a tabella élén állnak. Említést érdemel még, hogy a legérzelemdúsabb talán Baksa Benedeknek volt a mérkőzés, hiszen előszőr játszott volt csapata, az UVSE ellen - két gólt is szerzett. 

Vincze Balázs: - Úgy gondolom, hogy a kihagyott helyzetek az első negyedben megbosszulták magukat. Onnantól riadtak voltunk, nem játszottunk pontosan, élesen. Eppel kiesése szomorúan érintett minket, de nem gondolom, hogy ez befolyásolta volna a végeredményt. Gratulálok az Egernek!

Petrovai Márton:
 - Gratulálok mind a két csapatnak, nagyon kemény küzdelem volt. Az első három negyedben fantasztikusan védekeztünk, azt hoztuk egyénileg és csapatszinten is, amit várok. Úgy gondolom, hogy érezhető a fejlődés, egyre jobbak vagyunk, jó látni ahogy segítjük egymást. Minden mérkőzésbe keményen kell belemenni, így várjuk a Vasas elleni hazai ütközetet is, ahol szeretnénk borítani a papírformát.

Eredmények - E.ON OB I, 8. forduló:

UVSE-Hunguest Hotels–ZF-Eger 8-11 (1-3, 1-1, 2-4, 4-3)
Gólszerzők:
Vigvári Vince 3, Molnár E. 2, Bencz, Seeler, Hegedűs, ill. Török 3, Lőrincz B. 2, Baksa 2, Murisics 2, Sántavy, Kovács G.
(Teljes jegyzőkönyv: itt)



Vízilabda hírek
e.on férfibajnokság