cover image
Egyéb

BENU Férfi Vízilabda Magyar Kupa: jöjjön a végjáték! Jegyek kaphatóak!

2020. szeptember 20. 15:19

Szeptember 26-27-én, szombaton és vasárnap rendezik a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában a végjátékot: OSC–Szolnok és FTC–Vasas ütközetek lesznek a döntőért. Kiegészítő programként Masters-kupa! Jegyek az eventim.hu oldalon kaphatóak!

Öt helyszín (Margitsziget, Kaposvár, Szeged, Szentes, Tatabánya), az első három körben 72 összecsapás, sok-sok néző, látványos mozzanatok, parádés gólok, lélegzetelállító védések, izgalmak, nem vitás, nagyszerű volt eddig a BENU Férfi Magyar Kupa. Az a sorozat, amelynek a mindenki által várt végjátékát, a Négyes Döntőt augusztusban az ismert okok miatt nem sikerült megrendezni.

De figyelem, ha minden a tervek szerint alakul, akkor egy hét múlva, szeptember 26-án és 27-én vízbe ugrik a legjobb négy, hogy eldöntse, ki emelheti a magasba a trófeát! A margitszigeti első elődöntőben az OSC és a Szolnok, a másodikban az FTC és a Vasas csap majd össze, hogy aztán másnap a bronzmeccs és a döntő következzen.

A televízió természetesen a végjátékot is műsorára tűzve, mindazonáltal, aki tud, annak érdemes kilátogatnia a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodába; jegyeket az eventim.hu oldalon, ezen a felületen lehet váltani!

Fontos, hogy az augusztus 12-13-ra megvett, illetve kiadott jegyek érvényesek szeptember 26-27-re is.

Ami a programot színesíti: a Magyar Kupa-meccseket előtt mindkét napon masters-derbik következnek. Vízbe ugrik a nagy kedvenc Millennium Masters az olimpiai bajnokokkal, ezen kívül az FTC, az Oázis és az OSC masters csapata.
 
Szurkolói információk, pályarendszabály - ezen a felületen! 

BENU Férfi Magyar Kupa Négyes Döntő, Hajós-uszoda
2020. szeptember 26., szombat
Elődöntő

OSC-Újbuda–Szolnoki Dózsa, 16:15
FTC-Telekom Waterpolo–A-Híd-VasasPlaket, 17:45
2020. szeptember 27., vasárnap
A 3. helyért, 18:45
Döntő, 20:15

Masters Kupa – a program:
2020. szeptember 26., szombat

FTC Masteres–Oázis Masters, 13:30
Millennium Masters–OSC Masters, 14:15
Szeptember 27., vasárnap
A 3. helyért, 16:15
Döntő, 17:05
Vízilabda hírek
BENU Férfi Vízilabda Magyar Kupa: jegyek a Négyes