cover image
Egyéb

A KSI nyerte a Vízvári György Serdülő Kupát

2020. augusztus 6. 16:58

A döntőben a remekül küzdő Pécset győzte le Keszthelyi Tibor csapata. Az UVSE lett a harmadik, a Szentest felülmúlva.

A serdülő korosztály zárta csütörtökön az utánpótlás nyári kupák négyes döntő sorozatát, és ahogyan az ifiknél, itt is KSI-siker született. Ez nem feltétlenül meglepetés, hiszen a korosztályuk kiemelkedő, de azért meg kell jegyezni, hogy több csapat is megszorongatta őket.

Egyrészt a csoportkörök utolsó fordulójában a Vasas, majd aztán csütörtökön az UVSE és a Pécs is méltó ellenfél volt. Különösen a döntőben voltak húzós pillanatai a sportiskolásoknak, a Gaszt Roland vezérelte (az egyik gólja egy pazar távoli csavar volt) Pécs ugyanis nagyszerűen küzdött, az utolsó negyedben az egyenlítésért támadott többször is. Végül dr. Szilágyi Kristóf csapatának meg kellett elégednie az ezüstéremmel, ami ezzel együtt is szép eredmény.

serdulo_1-2.jpg Ahogyan a Szentes négy közé jutása is, örömteli, hogy a vidéki műhelyek is felvonultak a Hajós-uszodában. Ezzel együtt az UVSE a bronzmeccsen megmutatta, milyen erős nevelőbázissal rendelkezik, Németh Zsolt csapata megérdemelten állhatott dobogóra.

serdulo_1-3.jpg Az utánpótlás számára kemény, munkás napok következnek, minden csapat készül majd a bajnoki kvalifikációkra.  

Vízvári György Országos Serdülő Kupa

Az elődöntőben:

UVSE-Hunguest Hotels-KSI SE 11-16 (2-4, 3-3, 3-5, 3-4)
watch?v=zkXHP3_8zPI&feature=youtu.be Gólszerzők:
Barics 3, Mihályi, Tamás K. 2-2, Csizmazia, Lengyel, Fekete P., Szirmai, illetve Szalai 5, Bede 3, Nagy Á., Iriczfalvi, Deák 2-2, Szépfalvi, Országh

PSN Zrt. Sportiskola-Legrand-Szentes 15-8 (6-2, 3-2, 5-2, 1-2)
Gólszerzők:
Gaszt 5, Kőszegi 3, Kertész, Slézia 2-2, Raffai, Horváth II., Brodmann, illetve Makán 5, Báthory, Varga M., Papp

A bronzmérkőzésen:

Legrand-Szentes-UVSE Hunguest Hotels 6-22 (1-6, 3-7, 0-5, 2-4)
Gólszerzők
: Makán, Varga M. 2-2, Pellei Z., Molnár B., illetve Tamás K. 5, Mihályi 4, Dányi 3, Gidófalvy, Barics 2-2, Besenyei, Csizmazia, Ionescu, Fekete P., Szécsi, Szirmai

A döntőben:

PSN Zrt. Sportiskola-KSI SE 7-10 (1-1, 1-3, 3-3, 2-3)
Gólszerzők
: Gaszt 5, Raffai, Gerencsér, illetve Nagy Á. 3, Bede, Pető A.,  Iriczfalvi 2-2, Országh
Vízilabda hírek