cover image
Egyéb

Sokat tettek a vízilabdáért – őket is jutalmazta a szövetség

2020. augusztus 5. 19:39

A Magyar Vízilabda Szövetség keddi gáláján a 2019-es és 2020-as sikereket elérők mellett elismerő okleveleket is kiosztottak.

A Magyar Vízilabda Szövetség hétfőn este az Europa Congress Centerben ünnepelte meg sikeres válogatottjait. Vári Attila, a szövetség elnöke kiemelte, a siker közös, a teljes vízilabda-társadalom méltán lehet büszke.

Tekintettel arra, hogy a 2019-es esztendőt követően 2020 januárjában rendezték a felejthetetlen budapesti Európa-bajnokságot, a Magyar Vízilabda Szövetség ezt az időszakot követően készült megünnepelni az elmúlt időszak sikereit, ám a világjárvány közbeszólt, így mindezt el kellett halasztani. Most, augusztus 4-én, kedden este a szövetség meghívására azonban összejöttek a vízilabdacsalád legsikeresebb csapatai, tagjai, hogy együtt ünnepeljenek. Miként beszámoltunk róla, Vári Attila elnök büszkeségről, méltó ünnepről beszélt, és a szövetség nevében jutalmazta a sikereket elérő válogatottakat.

Emellett a vízilabdáért tett szolgálatai okán négy külön elismerő oklevelet, díjat is kiosztott:

Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója (fő képünkön)

dalagala.jpgDala Tamás, az NSK vezetője, elnökségi tag

kovacsnorbertnsk.jpgKovács Norbert, az NSK főigazgatója

feribagala.jpgNovák Ferenc, a Budapest Honvéd szakosztály-igazgató helyettese

Miként Vári Attila fogalmazott: „Nagyon köszönjük az ő munkájukat, támogatásukat is, áldozatos tevékenységükkel nagymértékben járultak sportágunk sikereihez, büszkék vagyunk rájuk is!”
Vízilabda hírek
gála
vári attila