cover image
Egyéb

Elnöki látogatás Kaposváron – Magyar Kupa-meccsek a városban

2020. június 30. 20:00

Vári Attila: „Kaposvár városa évek óta a sportág egyik oszlopának számít, ezért is döntött úgy a szövetség, hogy a Virágfürdő lesz a sorozat egyik házigazdája.”

Vári Attila, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke kedden Kaposváron járt, ahol a helyi vízilabdaélet mellett a BENU Férfi Magyar Kupa volt a téma. Nem véletlenül: hivatalos bejelentés született arról, hogy a város is házigazdája lesz majd a sorozatnak!

Július végétől négy hétvégén át küzdenek meg egymással az OB I-es csapatok, a 16 tagú mezőnyt a versenykiírásnak megfelelően négy csoportba osztják majd, így alakul ki az első forduló menetrendje. Az egyik ilyen csoportnak Kaposvár ad majd otthont.

IMG_1440.jpgVári Attila a somogyi megyeszékhelyen elmondta: „Kaposvár városa évek óta a sportág egyik oszlopának számít, ezért is döntött úgy a szövetség, hogy a Virágfürdő lesz a sorozat egyik házigazdája.”

A keddi sajtótájékoztatón Dér Tamás, Kaposvár alpolgármestere hozzátette: a város a legjobb magyar csapatokat láthatja majd vendégül, az itt élő fiatalok pedig igazi példaképeket figyelhetnek majd testközelből.

IMG_1436.jpgFodor Rajmund, a Kaposvári Vízilabda Klub szakmai igazgatója szerint otthon játszani mindig előnyt jelent egy csapat számára és bízik benne, hogy jó meccseket és hazai sikereket láthat majd a kaposvári közönség.

A BENU Férfi Magyar Kupa sorsolását július 10-én tartják.

Vízilabda hírek
magyar kupa
kaposvár