cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Véget ért férfiválogatottunk edzőtábora

2020. május 29. 17:48

Märcz Tamás öt hétig edzette a keret játékosait, az utolsó két hétben húszfős kerettel készült a Császár Uszodában.

„Összességében öt héten át voltunk együtt, ebből három héten keresztül nem teljes keret volt, de azok a játékosok, akik bajban voltak az uszoda szempontjából, itt voltak és ez, azt gondolom, nagy segítség volt, különösen azért, mert akkor még nem tudtuk, hogy milyen hosszú időre kel berendezkedni erre a karanténidőszakra. Picit „átmentettük" azokat a játékosokat, illetve tudtunk két hetet együtt dolgozni úgy, hogy a teljes, 20 fős keret itt volt.  Fontos volt, hogy legalább két hét erejéig ez a társaság együtt legyen, előremutató és csapatot erősítő két hét volt. Jó hangulatban is telt, keményen és jól dolgoztak a játékosok, aminek örülök. Motiváltak is voltunk, itt a végén, az utolsó hétre adtunk egy kis pluszmotivációt  nekik, téthelyzetet teremtettünk játékban és különféle feladatokban. Öröm volt látni, hogy milyen komolyan vették és mennyire hajtja őket a győzelmi szellem" - fogalmazott Märcz Tamás a válogatott edzéseiről tudósító, honlapunkat fotókkal is ellátó vlv.hu kamerája előtt.

Hogy miként sikerült egy szinte felhozni a játékosokat, illetve hogy mi várható a messzi folytatásban, arról a vlv.hu ezen felületén olvashat.

A férfiválogatott kerete
Kapusok: Bisztritsányi
 Dávid (UVSE), Kardos Gergely (Eger), Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC) 
Mezőnyjátékosok: Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Erdélyi Balázs (OSC), Hárai Balázs (OSC), Hosnyánszky Norbert (Eger), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (Tatabánya), Manhercz Krisztián (OSC), Mezei Tamás (FTC), Nagy Ádám (Miskolc), Német Toni (FTC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (FTC)
(A játékosok klubjaként azt tüntettük fel, ahol a legutóbbi idényben szerepeltek)

Vízilabda hírek
Férfi válogatott