Bátori, Bedő, Mitrovics - itt a Vasas következő évadbeli kerete!

2020. május 21. 09:22

A fiatal és vasasos kötődésű játékosok mellett olimpiai és világbajnokokkal megerősített kerettel vág neki az A-Híd VasasPlaket az előttünk álló szezonnak.

Fotó: vasassc.hu

Ahogy azt már az új névadó szponzor bejelentésekor közzétették, az A-Híd VasasPlaket együttesét Vad Lajos irányítja majd vezetőedzőként a 2020/21-es szezonban, a segítője Bóbis Máté, míg a kapusedző Mátéfalvy Csaba lesz. Az utóbbi időszak tárgyalásainak köszönhetően pedig immár a játékoskeret összetétele is véglegessé vált - jelentette be a klub hivatalos honlapja, amelyen nyilatkoznak az érintettek. 

A VasasPlaket jelenlegi keretéből kapusfronton Csoma Kristóf és Korom Dániel marad piros-kékben, de továbbra is vasasos játékos lesz a klubhűséget megtestesítő Takács Bálint, az idén remek szezont produkáló Sélley-Rauscher Domonkos, az ígéretes fiatalok közül pedig Bóbis BotondSimon Henrik és Pardi Bende is.
 
Új igazolásként érkezik a 2013-as barcelonai világbajnokok közül Bátori Bence (korábbi klubja: Szolnok) és Bedő Krisztián (korábbi klubja: Noisy-Le-Sec), a felnőtt válogatottig már szintén eljutó, 1998-as születésű Vadovics Viktor (korábbi klubja: Miskolc), valamint a saját nevelésű Szatmári Kristóf, aki eddig Szolnokon pólózott, illetve az UVSE eddigi játékosa, Korbács Gábor is.
 
Három kiemelkedő légiós is lesz az új keretben, akik egyaránt az OSC-től érkeznek. Két szerb olimpiai, világ, - és Európa-bajnok: a kapus Braniszlav Mitrovics és a bekk Szava Randjelovics. A harmadik érkezőt, a montenegrói vb és Eb-ezüstérmes Drasko Brguljant pedig aligha kell bemutatni a piros-kék szurkolóknak, hiszen igazi közönségkedvenc volt a Vasasnál, ahová 2014 után tér vissza.
 
Az A-Híd-VasasPlaket kerete a 2020/21-es szezonra:
Kapusok: Braniszlav Mitrovics, Csoma Kristóf, Korom Dániel
Mezőnyjátékosok: Szava Randjelovics, Drasko Brguljan, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Bóbis Botond, Korbács Gábor, Pardi Bende, Sélley-Rauscher Domonkos, Simon Henrik, Szatmári Kristóf, Takács Bálint, Vadovics Viktor.
Vezetőedző: Vad Lajos, másodedző: Bóbis Máté, kapusedző: Mátéfalvy Csaba
 Férfi OB I

FTC-Telekom - BVSC Zugló

2020. szept. 20. 16:15

BENU Férfi Magyar Kupa

OSC ÚJBUDA - Szolnoki Dózsa

2020. szept. 26. 16:00

BENU Férfi Magyar Kupa

FTC-Telekom - A-Híd VasasPlaket

2020. szept. 26. 17:30

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2020. szept. 27. 18:45

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2020. szept. 27. 20:15

Férfi OB I

PVSK Mecsek Füszért - Honvéd

2020. okt. 03. 16:00

E.ON OB I: ZF-Eger-Debreceni VSE 17-10 (Fotók: Fehér Anna)
BENU Női MK: UVSE-Dunaújváros, eredményhirdetés (Fotó: Kovács Anikó, Derencsényi István)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok