Napozás helyett fárasztó munka - Gurisatti Gréta az edzőtáborból

2020. április 30. 20:00

A női vízilabda-válogatott hétfőn vonult rendhagyó edzőtáborba, amelybe Gurisatti Gréta révén az M4 Sport videóinterjújában nyerhettünk egy kis betekintést.

Fotó: MVLSZ

A válogatott tagjai két negatív koronavírus-teszt után, hétfőn foglalhatták el szállásukat a Császár-Komjádi Uszoda szállodájában, ahol a tervek szerint háromhetes felkészülést végeznek.

Gurisatti Gréta elárulta, szigorú szabályok mentén végezhetik a szezonközi alapozást: nem hagyhatják el a szálloda területét, a konditermi edzéseket kis csoportokban végezhetik, az ebédet, vacsorát alapos fertőtlenítés után a szobák ajtaja előtt hagyja a személyzet, hogy így is csökkentsék a kockázatot, az ugyanott edző férficsapattal pedig nem találkozhatnak.

Hétfőn 3000 méter úszással kezdtek, és bár felüdülés volt a hosszú pihenőt követően medencébe csobbanni, az első 50 méter után már érezték, hogy „nem pihenni, vagy nyaralni” érkeztek.

„Azért az első edzés már igenis megterhelő volt. Az első hossz még nagyon jó volt, tényleg mindenki lubickolt a vízben és nagyon élvezte, de utána már nem esett annyira jól az edzés”
– vallotta be az M4 Sportnak a pólóválogatott alapembere.

A teljes videóinterjú itt tekinthető meg!BENU Férfi Magyar Kupa

OSC ÚJBUDA - Szolnoki Dózsa

2020. szept. 26. 16:00

BENU Férfi Magyar Kupa

FTC-Telekom - A-Híd VasasPlaket

2020. szept. 26. 17:30

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2020. szept. 27. 18:45

BENU Férfi Magyar Kupa

-

2020. szept. 27. 20:15

E.ON OB I: FTC Telekom Waterpolo-BVSC-Zugló 13-9 (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON OB I: ZF-Eger-Debreceni VSE 17-10 (Fotók: Fehér Anna)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok