cover image
Egyéb

Varga Dániel lesz az OSC edzője

2020. április 30. 15:49

A Magyar Nemzetben megjelent cikk – amelyből kiderült, hogy az OSC-ből mégsem mennek át a válogatott játékosok a Vasasba – felgyorsította a folyamatokat. A vlv.hu szakportálnak Varga Dániel megerősítette a lapban megszellőztetett információt, miszerint ő lesz az OSC vezetőedzője!

„Valóban, az OSC vezetőedzője leszek a következő szezonban. A klub vezetői egy olyan koncepcióval kerestek meg, amely szakmai szempontból nagyon tetszik. Fontos számomra, hogy nem egy esztendőben, hanem években gondolkodik mindenki, tehát most egy építkezés veszi majd kezdetét. Az is kiemelendő, hogy magyar játékosokból áll majd a csapat és végül: garanciát látok arra, hogy az a szakmaiság, amit képviselek, megvalósítható, elnyerte a klub vezetőinek tetszését” nyilatkozta a portálon az olimpiai- és világbajnok Varga Dániel, aki az FTC utánpótlásedzőjeként dolgozott.

A vlv további információként közölte, hogy Cseh Sándor tanácsadóként segíti majd az OSC-t, míg Hárai BalázsErdélyi BalázsManhercz Krisztián és Burián Gergő marad a csapatnál.
Vízilabda hírek
osc
vasas