cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Manhercz Krisztián a nehéz helyzetről, és a válogatottról

2020. április 16. 20:57

Úgy néz ki sajnos, hogy meg kell elégednünk azzal, hogy csak az út volt nagyon szép – fogalmazott az M4 Sportnak az OSC válogatott vízilabdázója, Manhercz Krisztián, aki fizetés nélkül is vállalná a szezon hátralévő részét, de amondó, 100%-ig érthető, ha egy családos ember másképp döntene.

„Az elmúlt egy-másfél hétben felgyorsultak az események. Nagyon sok olyan hír látott napvilágot, ami nemcsak minket, játékosokat, de mindenkit a vízilabda világában meglepett: Magyar bajnoki éllovasként és a BL-csoportunk vezetőjeként – úgy, hogy megvertük idén a Pro Reccót meg a Fradit – gyakorlatilag a semmiből, váratlanul bejelentette Becsey Péter az OSC-nél, hogy a főszponzor megszüntette a támogatást” – elevenítette fel az M4 Sportnak a fejleményeket a válogatott pólós.

Európa-bajnokunk sajnálja az olimpia elhalasztását, hiszen a játékokat megelőző világversenyt, a januári kontinensviadalt megnyerte a magyar csapat, tehát „favoritok lettek volna az olimpián”, de fiatal az együttes, azaz egy évvel több idejük van összeérni, ami mindenképpen előnyükre válhat, pláne, hogy az Eb-győzelemmel kvótát is szereztek már Tokióra

„Egy évünk van az olimpiáig, nyugodtan tudunk készülni. Megvan, hogy mire készülünk, megvan, milyen ütemben kell haladnunk, és tudjuk, hogy mit kell elérni” – fogalmazott Manhercz Krisztián.

A vele készült teljes videóinterjú itt tekinthető meg.


Vízilabda hírek
Férfi válogatott
manhercz krisztián