Szivós Márton: szeretném méltóképpen lezárni a pályafutásomat

2020. április 12. 19:00

Szivós Márton, a Budapesti Honvéd SE világbajnok vízilabdázója nehezen éli meg a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet, mert hosszú pályafutását szeretné méltóképpen lezárni – írta az MTI.

Fotó: Fehér Anna

A 38 éves játékos az M1 aktuális csatornán úgy fogalmazott, túlságosan nyugalmasan telnek a napjai, hiszen az előírásokat betartva csak a legszükségesebb esetben megy el otthonról. ’Van egy előírt szárazföldi edzésprogramunk, amit csinálunk, hogy ne épüljünk le teljesen, de a vizes közeg nagyon fontos lenne, és nagyon hiányzik” – nyilatkozta.

Hozzátette, ők sem tudják, mikor folytatódhat a bajnokság, a legutóbbi információjuk szerint május 11-én ül össze újra a magyar szövetség elnöksége, hogy ismét döntést hozzon.

„Nehezen élem meg, mert szeretném ezt a hosszú pályafutást méltóképpen lezárni, és így nem fog sikerülni” – vélekedett.

Február végén a jelenlegi tréner, Merész András egy televíziós interjúban bejelentette, hogy „már megállapodtunk, az új idényben Szivós Márton lesz a Honvéd vezetőedzője”, de utóbbi erről, illetve karrierje esetleges meghosszabbításáról egyelőre nem nyilatkozik.FTC-Szolnok edzőmeccs, 2020.07.03. (Fotók: Stuber Sándor/vlv.hu)
OSC-FTC edzőmeccs, 2020.06.30. (Fotók: Stuber Sándor/vlv.hu)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok