Bajnokunk a siker után még éhesebb lett

2020. április 14. 08:00

Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Hosnyánszky Norbert szerint a válogatott javát is szolgálhatja az olimpia elhalasztása. Társaihoz hasonlóan a jelenlegi helyzetben otthon próbálja meg magát formában tartani.

Fotó: MVLSZ

Hosnyánszky Norbert szerint a magyar válogatott javát is szolgálhatja, hogy a koronavírus-járvány miatt egy évvel elhalasztották a tokiói olimpiát. Az olimpia, világ- és Európa-bajnok klasszis ezt az M4 Sportnak adott videointerjújában mondta, saját pályafutásával kapcsolatban pedig megjegyezte, az idei esztendőt a hazai rendezésű kontinensviadalra és az ötkarikás játékokra tette fel, azzal viszont egyelőre nem foglalkozik, hogy jövőre bekerül-e az együttesbe.

A ZF-Eger 36 éves játékosa – aki tavaly ősszel több mint két év szünet után tért vissza a nemzeti csapatba – társaihoz hasonlóan a jelenlegi helyzetben otthon próbálja meg magát formában tartani, de mint azt elmondta, mivel a vizes edzéseket nem lehet modellezni, ezért nagyon nehéz lesz az újrakezdés hónapok után. Hozzátette, a korábbi években éppen ezért játszott a nyári szünetben a máltai bajnokságban is.

Hosnyánszky Norbert megjegyezte, a Duna Arénában aratott Európa-bajnoki győzelem egy óriási lökést adott neki, a siker után pedig még éhesebb lett és úgy tervezte, az olimpiát is meg kellene nyerni. Szerinte a mostani válogatott még mindig fiatal, de már most nagyon ütőképes, és az egyéves halasztás a javát szolgálhatja, ám attól is sok minden függ, hogy mikor kezdhetik újra az edzéseket, versenyeket.Női OB I

DUE-Maarsk Graphics - UVSE Hunguest Hotels

2020. okt. 24. 17:00

Női OB I

UVSE Hunguest Hotels - FTC Telekom

2020. nov. 07. 16:45

Férfi OB I

A-Híd VasasPlaket - BVSC Zugló

2020. nov. 08. 16:30

Férfi OB I

FTC-Telekom - A-Híd VasasPlaket

2020. nov. 11. 19:30

Női OB I

FTC Telekom - DUE-Maarsk Graphics

2020. nov. 14. 19:30

Férfi OB I

Honvéd - OSC ÚJBUDA

2020. nov. 18. 17:30

E.ON OB I: ZF-Eger-FTC Telekom Waterpolo (Fotó: Fehér Anna)
E.ON OB I: ZF-Eger-BVSC-Zugló 6-11 (Fotók: Fehér Anna)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok