cover image
Egyéb

OSC: vége; Vad Lajos: „Sokkoló bejelentés”

2020. április 9. 17:18

A felfüggesztett bajnokságban élen álló és a Bajnokok Ligája-csoportját vezető OSC névadó szponzora nem tudja tovább támogatni a klubot, így szélnek eresztették a csapatot – számolt be róla az nso.hu.

A csapat névadó szponzora, az A-Híd Zrt. a portál tudósítása szerint bejelentette a stábtagoknak és a játékosoknak, hogy a kialakult gazdasági helyzetre való tekintettel nem tudja tovább támogatni a klubot, ezzel a legnagyobb szponzor esett ki az együttes mögül.
Mivel a klub így nem tudja teljesíteni a vállalt kötelezettségeit, gyakorlatilag szélnek eresztette a csapatot. Azt a csapatot, amely – jobb gólkülönbségének köszönhetően – veretlenül vezeti a középszakasz első fordulója után felfüggesztett bajnokságot, az élen áll az ugyancsak megszakított Bajnokok Ligája B-csoportjában, és már kivívta a helyét a sorozat (a járvány miatt bizonytalanná váló) nyolcas döntőjében.

„Természetesen sokkolt minket a bejelentés – mondta Vad Lajos, az OSC vezetőedzője. – Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy vége a történetnek. Nehéz ilyenkor mit mondani, beletettünk másfél év munkát a csapatba, most ért volna be ennek a gyümölcse. Ha valami pozitívumot akarok keresni az egészben, akkor az annyi, hogy veretlenek voltunk ebben az évben…”

Vízilabda hírek