cover image
Egyéb

Az MVLSZ támogatói kiállnak a sportág mellett

2020. március 27. 12:00

Jelen helyzetben különösen fontos az összefogás, a Vári Attila vezette Magyar Vízilabda Szövetség hálás azért, hogy több támogatója is jelezte, kitart a sportág mellett. Közülük most Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója, és dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja szólalt meg, avagy a vízilabdacsalád egymást segítve lesz úrrá a nehéz helyzeten.

„Ez a mostani helyzet mindannyiunkat megvisel, de úgy gondolom, hogy a nehézségeken, közös összefogással úrrá tudunk lenni. Mindig optimista voltam, és most is az vagyok! Egyetértek azzal, amit a szövetség jelenleg tesz, minden erejével összetartani ezt a világszínvonalú sport közösséget, támogatni a sportolók fizikai és mentális felkészülését. A digitális csatornák igénybevételével, különböző programokat követve a fizikai, szárazföldi edzéseket otthon mindenki meg tudja csinálni, a mentális egészségfenntartás pedig a család, az edzők, a barátok, a szakemberek segítségével, az összes digitális eszköz révén szintén megoldható. Ezekben a nehéz időkben amúgy is rendkívül fontosak a jó emberi kapcsolatok, azoknak a táplálása. Természetesen bízom abban, hogy amikor lehetőség nyílik majd arra, hogy a sportolók a valós terepükön mutassák meg tudásukat, ismét szép eredményeket érnek el. Hogy mikor, azt momentán nem tudjuk, nem tudhatjuk, de abban biztos vagyok, hogy közösen meg tudjuk gátolni a járvány terjedését és legyőzetjük ezt a vírust, de addig is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra. Nagyon büszke voltam a januári Európa-bajnokságon, a férfi- és a női válogatott eredményeire, sok-sok magyarnak okozott felejthetetlen érzést. A Gránit Bank büszke erre az együttműködésre, büszke arra, hogy a maga módján hozzájárulhatott a vízilabdacsalád sikereihez. Vári Attilával, a szövetség elnökével rendszeres a kapcsolat, mindig tájékoztat a kialakult helyzetről, olyan időket élünk, amikor egymás segítése a legfontosabb feladat, ennek szellemében, reménykedve, optimistán várjuk a folytatást” – fogalmazott Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója, a Magyar Vízilabda Szövetség társadalmi elnöke.

drzloinszkyjanosmvlsz.jpg„Sajnáljuk, és együtt érzünk minden játékossal, de érthető döntésnek tartjuk a tokiói olimpia elhalasztását. Ugyanakkor szeretném hangsúlyozni, hogy mindez nem befolyásolja a támogatásunkat, természetesen kitartunk a Magyar Vízilabda Szövetség mellett, így a jövő évi felkészülést is támogatjuk. Olyannyira, hogy – bár ezt még nem kommunikáltuk – elárulhatom, hogy tavaly ősszel két évre szóló támogatói megállapodást kötöttünk a Magyar Vízilabda Szövetséggel. Sok kitartást kívánok minden játékosnak, edzőnek, és vigyázzanak magukra, gyermekeikre, de legfőképpen idős családtagjaikra és rokonaikra!” – fogalmazott dr. Zlinszky János, a BENU Magyarország Zrt. igazgatósági tagja.


Vízilabda hírek
MVLSZ
vári attila
BENU
Gránit Bank