cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Látogatás a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán

2019. december 23. 11:14

Az Európa-bajnokságra készülő férfiválogatottunk néhány tagja Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal beteg gyermekeket látogatott meg. A Magyar Vízilabda Szövetség év közben is igyekszik támogatni a klinkát, ahol fantasztikus orvosok és ápolók dolgoznak.

Hamarosan kezdetét veszi a 34. Vízilabda Európa-bajnokság, ahol mind a férfi-, mind a női csapatunk harcba száll az éremért, valamint az olimpiai kvalifikációs hely megszerzéséért. A felkészülés gőzerővel zajlik, a Bíró Attila irányította női csapatunk ma Görögországban játszik világliga-selejtezőt, míg a Märcz Tamás vezette férficsapatunk a Duna Arénában tréningezik.

masodik.JPGEbben a feszített tempóban is jutotta arra idő, hogy a szövetségi kapitány Angyal Dániel, Hosnyánszky Norbert, Vogel Soma, illetve Tóth Szabolcs csapatmenedzser társaságában ellátogasson azokhoz a gyerekekhez, akik a Tűzoltó utcai Gyermekklinikán töltik a Karácsonyukat is. Ajándékokkal, könyvekkel lepték meg a kicsiket, beszélgettek velük, sikerült mosolyt csalni az arcukra. Ezúton is mihamarabbi gyógyulást kívánunk nekik és minden társuknak, akik sajnos nem egészségben várják az év utolsó napjait!

harmadik.JPGA Magyar Vízilabda Szövetség év közben is igyekszik támogatni a klinkát, ahol fantasztikus orvosok és ápolók dolgoznak! Emellett szeretnénk, ha a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat segítségével minél több gyermek nézhetné meg ingyenesen a válogatott csapataink mérkőzéseit!
Vízilabda hírek
Férfi válogatott
gyermekklinika