Székely Bulcsú a Ceglédi VSE vezetésében

2013. november 16. 09:06

Nemcsak az uszoda újul meg Cegléden, a helyi szakosztály is frissült, ráadásul egy olimpiai bajnokkal.

Korábban már írtunk a készülő, TAO-támogatásból épülő ceglédi uszodáról. A létesítmény építése remekül halad, hamarosan arról is jó hírekkel szolgálhatunk. Most viszont arról tudunk beszámolni, hogy a Ceglédi Vasutas Vízilabda Szakosztálya megújította a vezetését.

A következő öt évben a klub vezetőségének helyet kap az olimpiai bajnok Székely Bulcsú! A ceglédiek azt várják tőle, hogy a városban eddig is igen szeretett vízilabdát tovább népszerűsíti és segít az utánpótlás-nevelésben is, a felzárkóztatás lesz a feladata. Az új uszoda és a megújult vezetőség együttes hatása az lehet, hogy ellentétben a jelenleg más ob I.-es csapatokban játszó, Cegléden nevelkedett pólósokkal (Jansik-testvérek, Czigány-testvérek, Pásztor Mátyás, Bóbis Máté, Kistamás Zsolt, Pataki Gergő, Kósik Soma), a jövőben a tehetségek városban maradnak majd.

A jövő héten hosszabb interjúban is beszél majd Csucsu aktuális terveiről. Már csak azért is, mert továbbra is a KSI-ben dolgozik, nem hagyja el a ceglédi felkérés ellenére sem a Központi Sportiskola együttesét.Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok