Vízilabdaosztály a Kolping Iskolában

2013. november 15. 10:10

Az ötödik évfolyam kezdheti meg a tanulmányait a vízilabdás osztályokban a Budapesti Kolping Katolikus Általános Iskola és Sportgimnáziumban.

Az elmúlt évek sikeres együttműködése nyomán a jelenkor utánpótlás-válogatottjai között több olyan játékost is találhatunk, akik a 13. kerületi gimnáziumban tanultak, tanulnak.

Akik esetleg nem tudtak elmenni az eddigi nyílt napokra, még jövőre is megtehetik. Eddig négy vízilabdás osztály indult el, a legutóbbi szeptemberben.

„A szövetség és az iskola közötti megállapodás lényege, hogy a gyerekek plusz edzéseken tudnak részt venni. 10 óra 25 percre járnak iskolába, nagyjából fél háromig, háromig vannak ott, így előtte be tudják időzíteni a reggeli edzést. Keddtől péntekig fél nyolctól fél tízig edzenek, és aztán a tanítás után délután is van idejük” – tájékoztatott Merész András, a női válogatott kapitánya.

„A lányok a Szőnyi úton Petrovics Mátyás és Tóth Andrea irányításával, a fiúk pedig a Margitszigeten Szabó Zoltán és Tóth Zoltán vezetésével edzenek a megállapodás keretében. Az együttműködés eleinte a lányok létszámának növelése miatt köttetett, aztán később a fiúk többen lettek. A lényeg, hogy a fiatalok edzésideje megduplázódik, ez pedig a fejlődésüknek jót tesz” – tette hozzá a szakember.E.ON Férfi OB I

A-HID OSC ÚJBUDA - CONTITECH SZEGED

2016. okt. 19. 18:00

Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok