cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Női

Női válogatott: edzés, felmérő, edzőmeccs - tartalmas kedd következik

2019. október 14. 19:31

Bíró Attila és stábja újra együtt dolgozhat kiválasztottjaival. Közben kialakult a világliga európai-selejtező programja.

A két héttel ezelőtti összetartás után kedden egy napra újra válogatott edzéseket tarthat Bíró Attila szövetségi kapitány és stábja. A Laky-uszodában délelőtt Csernus doktorral mentális felkészítés, majd kétórás vízi tréning szerepel a programban, majd délután a Margitszigeten szárazföldi felmérő, tornatermi edzés, zárásul pedig a hazánkba edzőtáborozásra, edzőmeccsekre érkező görög Olympiakosz Pireusz elleni kétkapus játék következik.
 
„Tartalmas nap lesz, amelyen nem véletlenül vizsgáljuk majd a játékosok kondicionális állapotát. Az Európa-bajnoki felkészülésünk ugyanis rövid lesz, aki december közepén nem lesz fizikálisan topformában, azzal nehéz lesz mit kezdeni. Szóval, észnél kell lennie mindenkinek" - vázolta a kiválasztottjait illető feladatokat a szakvezető, akitől megtudtuk, hogy a világliga-program is kialakult.
 
Eszerint a program az európai világliga-selejtezőben:
2019. november 19.: Spanyolország-Magyarország
2019. december 17.: Oroszország-Magyarország
2019. december 23.: Görögország-Magyarország
2020. február 25.: Magyarország-Hollandia
2020. március 24.: Magyarország-Olaszország
2020. április 21.: Magyarország-Franciaország      
 
Női válogatott keretedzés, 2019. október 14., kedd
Kapusok: Gangl
 Edina (UVSE), Kasó Orsolya (FTC)
Mezőnyjátékosok: Antal Dóra (UVSE), Csabai Dóra (FTC), Faragó Kamilla (UVSE), Garda Krisztina (Dunaújváros), Gurisatti Gréta (Dunaújváros), Gyöngyössy Anikó (BVSC), Horváth Brigitta (Dunaújváros), Illés Anna (FTC), Keszthelyi Rita (UVSE), Leimeter Dóra (BVSC), Máté Zsuzsanna (FTC), Rybanska Natasa (UVSE), Parkes Rebecca (UVSE), Szilágyi Dorottya (Eger), Vályi Vanda (Dunaújváros) 
 
 
 

Vízilabda hírek
Női válogatott
Bíró Attila
világliga