cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Miskolc nagyon várja a meccset

2013. november 12. 9:56

A Kemény Dénes Uszodában játssza a világbajnokság utáni első tétmérkőzését a férfiválogatott. Az érdeklődés nem kicsi.

Miskolc nagyjából hat hete tudta meg, hogy a város sportuszodájában lesz a görögök elleni Világliga-mérkőzés. Az időpont kicsit később konkretizálódott, mert a Digi Sport közvetítése kapcsán további egyeztetésekre volt szükség. És valóban, a meccset közvetíti majd a sportcsatorna (Digi Sport 1, 18 óra 45 perctől).

"Nagyon nagy volt az érdeklődés a mérkőzés iránt, azt hiszem, ez nem is meglepő. 330 jegyet tudtunk biztosítani. Öt nap alatt elkelt az összes, de még tegnap is kaptam telefonokat, arról érdeklődtek, hogy tudnának bejutni az uszodába" - mondta Szász László, a Miksolci Sportcentrum Kft. ügyvezetője.

"Nagyjából 600-an leszünk egyébként az uszodában, mert a 120 VIP-vendég mellett a szövetség engedélyével ott lehetnek a mérkőzésen a Sportiskola növendékei is. A nagy meccs előtt bemutatómérkőzésen az OB I/B-s csapatunk, a PannErgy-MVLC és a Nagyvárad együttese száll majd vízbe. Az a találkozó ingyenes lesz, és a nézők között még kisorsolunk két tiszteletjegyet a magyar válogatott mérkőzésére. A többieket pedig arra ösztönözzük, hogy nézzék a Digi Sport élő közvetítését".

A mérkőzést természetesen a weboldalunkon is nyomon lehet követni.

miskolcplakat.jpgA magyar válogatott kerete:

Kapusok: Nagy Viktor, Decker Attila

Mezőnyjátékosok: Szivós Márton, Tóth Márton, Hosnyánszky Norbert, Jansik Dávid, Vámos Márton, Varga Dénes, Varga Dániel, Hárai Balázs, Bedő Krisztián, Gór Nagy Miklós, Salamon Ferenc
Vízilabda hírek
Férfi válogatott