A Varga-testvérek: „A külső körülmények nekünk kedveztek”

2013. november 09. 23:01

Önkritikusan nyilatkoztak a Rijeka magyarjai. Varga Dumi egyenesen kijelentette: jobb volt a Szolnok, a bíróknak köszönhetik, hogy továbbjutottak.

Fotó: MTI /Archív

Varga Dénes:
Nehéz belekezdeni, de talán ez is elmond valamit... Úgy gondolom, a Szolnok fölénk nőtt a mai mérkőzésen, és már jobban játszott az elsőn is. Ritkán történt meg eddig a pályafutásom során, hogy egy mérkőzésen úgy sikerült nyernie a csapatomnak, hogy a külső körülményeknek nekünk kedveztek. A Szolnok remekül játszott, egy-egy ítéletnek köszönhettük, hogy nem mentek el két góllal a fontos pillanatokban, aztán hogy egyenlítethettünk, majd a végén megszerezhettük a győztes gólt. Gratulálok a szolnokiaknak, és persze azért örülök a továbbjutásnak, félreértés ne essék."

Varga Dániel:
Azt nem tudtam, milyen játékkal rukkol ki a Szolnok, de úgy gondoltam, ha mi a tudásunknak megfelelő szintet nyújtunk, akkor mindegy, mit csinálnak ők. Nos, a végén örülnünk kellett annak, hogy csak kicsit voltak jobbak nálunk... Az az igazság, hogy igen sok olyan mérkőzésnek voltam a részese, amikor két gyors gól teljesen elaltatja a csapatot. Most is így történt. 2-0 után gyakorlatilag egyetlen olyan támadásunk sem volt az első negyedben, amiben ne követtünk volna el valamilyen fegyelmezetlenséget. Az ellenfélnek pedig ilyenkor elég egy-két momentum, hogy vérszagot kapjon – ez történt most is. Utána pedig már sok mindenre szükségünk volt ahhoz, hogy végül megfordítsuk a mérkőzést."

(Részletes tudósítás és a szolnoki reakciók hamarosan.)Női OB I

BVSC-Zugló Diapolo - Szegedi V. T&N SZTE

2016. okt. 30. 16:30

Arcok és pillanatok Biros Péter búcsúmeccséről (Fotó: Dobos Sándor)
Biros Péter búcsúmeccse (Fotók: Dobos Sándor)
E.ON ob 1.: BVSC-Zugló-ZF-Eger (Fotók: Fehér Anna)
E.ON ob 1: ZF-Eger-FTC-PQS Waterpolo 10-10 (Fotók: Fehér Kálmán)
BENU MK: Pannergy-Miskolci VLC-VasasPlaket (12-10, fotó: Fehér Kálmán)
Közreműködők, egyesületek
Bizottságok