cover image
Egyéb
Felnőtt Válogatott
Férfi

Díszsorfal és fogadás várta a férfiválogatottat Japánban

2019. július 6. 22:23

A kvangdzsui világbajnokságra Oyamában készülő csapat magyar idő szerint hétfőn hajnalban mérkőzést vív a házigazdával.

Jelentjük, szerencsésen megérkezett férfiválogatottunk Japánba, egészen pontosan Oyamába, ahol a vb-felkészülés utolsó simításait végzi. Miként Tóth Szabolcs, a csapat mellett dolgozó videoelemző/menedzsertől megtudtuk, már a repülőtéren a helyi vezetők, illetve a 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottságának tagjai várták a magyar küldöttséget, majd a buszon egyesével köszöntöttek mindenkit! És ezzel még nem volt vége: a szállodában díszsorfal várt a mieinkre, aztán a helyi polgármester adott fogadást a csapat tiszteletére.

jpn4.jpg Märcz Tamás együttese külön edzésekkel és a japánokkal közös gyakorlásokkal készül a megméretésekre - ott van a csapattal 14. játékosként Kovács Gergő, az OSC játékosa is -, ezen kívül magyar idő szerint hétfőn hajnalban felkészülési mérkőzést vív a házigazdák válogatottjával.

Az oyamai hírmondó nyitóoldala

Az oyamai hírmondó nyitóoldala

A férfiválogatott vb-csapata
Kapusok: Nagy
 Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:  Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC),  Jansik Szilárd (FTC), Mezei Tamás (FTC), Manhercz Krisztián (OSC), Pohl Zoltán (FTC), Sedlmayer Tamás (FTC), Varga Dénes (FTC), Vámos Márton (FTC), Zalánki Gergő (Szolnok)
(A játékosok klubjaként azt a csapatot jelöltük meg, amelyből kiharcolták a kerettagságot)
 

Vízilabda hírek
Férfi válogatott
märcz tamás
vb