cover image
Egyéb

Elindult a MOB és a Pöttyös olimpiai kampánya

2021. június 8. 13:01

IGAZI BÜSZKESÉGEK címmel startolt a Magyar Olimpiai Bizottság és a Pöttyös országos szurkolói programja. Rióhoz hasonlóan ismét sportolói kártyákat rejtenek a Pöttyös-csomagok, ezeket gyűjthetik a sportbarátok.

A 176 darabos kollekcióban (és a 22 és fél millió kártyában) természetesen ott vannak vízilabdázóink is - az egyetlen olyan csapatsportág képviselői, akik a férfi és a női mezőnyben is képviselhetik a magyar színeket.

A kártyán szereplő sportolók között akadnak legendák és a jövő reménységei közé tartozó fiatalok is.

pottyos5.JPG A keddi ünnepélyes kampányindítón Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke, Szautner Péter, a FrieslandCampina Hungária vezérigazgatója mellett ott volt Csernoviczki Éva cselgáncsozó és Nagy Viktor is. Viktor elmondta, nemcsak sportolóként, hanem családapaként is jelen van az eseményen, a kártyagyűjtés ugyanis náluk is jellemző, mellesleg a vízilabdaszurkolók még évekkel később is autogramgyűjtésre használják ezeket a darabokat - a közösségépítés tehát nagyon is működik.

pottyos7.JPG Nagy Viktor kérdésre válaszolva elmondta, remek formában érzi magát, és nem is kérdés, hogy határozott célokkal érkezik majd Tokióba.

Vízilabda hírek
tokió 2020
tokió 2021
Nagy Viktor
pöttyös