cover image
Egyéb

Győr fontos bástya

2021. január 15. 14:37

Vári Attila a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke Győrben tett látogatást csütörtök délelőtt, ahol Győr Megyei Jogú Város első számú vezetőjével, Dr. Dézsi Csaba Andrással egyeztetett a vízilabda-sportágat érintő legfontosabb, a térséget érintő kérdésekről.

A beszélgetésen a polgármester úr és elnökünk mellett részt vett továbbá a Győr Projekt Kft nevében Hajtó Péter, Győr önkormányzati képviselője, és Ábrahám Csaba, a Győri Vízilabda Klub technikai vezetője.

A konzultáció során szó esett Győr város sportfejlesztési lehetőségeiről, valamint a vízilabda meghatározó szerepéről a város sportéletében. A cél, a győri vízilabda lehető legmagasabb szintre emelése, a fejlesztési lehetőségek minél nagyobb fokú kiaknázása.

„Fontosnak tartom, hogy egy olyan sportvárosban, mint Győr a vízilabda tovább erősödjön, hiszen minden feltétel adott ahhoz, hogy a legkisebbektől a felnőtt válogatottakig tökéletes fejlődés mehessen végbe. Úgy vélem, reális az esély arra, hogy a kézilabda mellett a vízilabda is meghatározó legyen Győr városában” – fogalmazott Vári Attila.
gyorikekettto.JPG



Vízilabda hírek
győr
vári attila