cover image
Egyéb

III. Kerületi Torna és Vívó Egylet: új edzővel az OB I-ben!

2019. május 30. 20:16

A másodosztályban Györe Lajos vezetésével ezüstérmet szerző csapat vállalja az első osztályt – méghozzá Lukács Dénes irányításával.

A III. Kerületi TVE négy éve alakult újra, és már a tavalyi évben is közel volt a feljutáshoz. Az idén az UVSE mögötti ezüstéremmel sikerült révbe érni, méghozzá Györe Lajos mesteredző vezetésével.

Megkérdeztük a csapat technikai vezetőjét, Boros Júliát a jövőt illetően, aki nagyon pozitívan nyilatkozott: „Jelen pillanatban történik az átalakulási folyamat, új edzővel bővül a csapatunk Lukács Dénes személyével, aki hosszú évekig irányított OB1-es férficsapatokat, illetve legutóbb az Egyiptomi juniorválogatott edzőjeként dolgozott. Örülünk neki, hogy egy ilyen jó szakemberrel dolgozhatunk együtt. A cél jelen pillanatban az erős középmezőny. Feljutás hallatára sok jó játékossal kezdtünk el tárgyalni, célunk az, hogy a nagy múltú játékosok mellett a fiataloknak szeretnék versenyzést biztosítani, úgy, hogy technikai felkészültségükhöz, taktikai tudásukat is megszerezzék a tapasztalt játékosainktól. Az elmúlt évek infrastrukturális fejlesztései, olyan mértékben megalapozták az egyesületünk jövőképét, hogy mind rövid, mind hosszú távon sikerekre számíthatunk. Bízunk benne, hogy a vízilabda felnövekvő elitje, is velünk tart, és együtt velük közös sikereket érünk el.”
Vízilabda hírek
III. Kerületi Torna és Vívó Egylet